Sådan Udskrives Ikoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Ikoner
Sådan Udskrives Ikoner

Video: Sådan Udskrives Ikoner

Video: Sådan Udskrives Ikoner
Video: Hvordan sette inn ikoner i Powerpoint 2024, Kan
Anonim

På de store sider "Vkontakte", "Odnoklassniki" kan du ofte se ikoner, der ikke er på tastaturet. Disse er alle mulige prikker, stjerner, hjerter. Der er flere måder at udskrive disse ikoner på.

Sådan udskrives ikoner
Sådan udskrives ikoner

Instruktioner

Trin 1

Husk og brug en kombination af tal til at udskrive ikoner, der ikke findes på tastaturet. Disse ikoner udskrives på denne måde: hold alt="Image" -tasten nede på tastaturet, og skriv den ønskede numeriske kode til ikonet, tryk på Alt. Hvis du f.eks. Vil skrive et copyright-ikon, skal du skrive følgende tegn, mens du holder alt="Image" -tasten nede - 0169. Du får cirka følgende tekst: © Maxim, 2011. For at indsætte et gradikon skal du skrive 0176 på tastaturet, mens holder Alt, får du noget som dette: 7, 2 ° С. For at skrive et plus / minus tegn skal du skrive kombinationen af symboler alt="Image" + 0177, resultatet bliver følgende: ± 10%. For at indsætte euro-ikonet skal du bruge tastekombinationen alt="Image" + 0136, du får €. Tryk på tallene igen, men sørg for at holde Alt-tasten nede. Indtast tallene på tastaturet til højre, disse tastekombinationer fungerer ikke på de øverste tal.

Trin 2

Følg dette link https://www.art-shok.ru/html/vse-cherez-alt-dostupnye-kombinacii-znachkov …, tilføj denne side til dine browsermærker for til enhver tid at finde ud af, hvordan du udskriver et ikon, der ikke er på tastaturet. Alternativt kan du højreklikke på billedet, vælge kommandoen "Gem billede som", indtaste filnavnet, f.eks. "Symboltabel" og vælge gemplaceringen. Klik på OK

Trin 3

Klik på knappen "Start", gå til "Programmer" - "Tilbehør" - "Systemværktøjer". Vælg programmet Symboltabel. Vælg den skrifttype, hvorfra du vil føje tegnet til teksten. Find derefter det ikon, du har brug for, vælg det med venstre museknap. Tryk på knappen "Vælg", den vises i det nederste felt, vælg den og kopier den på en hvilken som helst måde til den tekst, du har brug for.

Trin 4

Brug følgende tabel til at indsætte ikoner:

alt + 1 ☺ alt="Image" + 2 ☻ alt="Image" + 3 ♥

alt + 4 ♦ alt="Image" + 5 ♣ alt="Image" + 6 ♠

alt + 7 • alt="Image" + 8 ◘ alt="Image" + 9 ○

alt +10 ◙ alt="Image" + 11 ♂ alt="Image" +12 ♀

alt +13 ♪ alt="Image" + 14 ♫ alt="Image" +15 ☼

alt +16 ► alt="Image" + 17 ◄ alt="Image" +18 ↕

alt +19‼ alt="Image" + 20 ¶ alt="Image" +21 §

alt +22 ▬ alt="Image" +23 ↨ alt="Image" +24 ↑

alt +25 ↓ alt="Image" +26 → alt="Image" +27 ←

alt +28 ∟ alt="Image" + 29 ↔ alt="Image" +30 ▲

alt +31 ▼ alt="Image" + 177 ▒ alt="Image" +987 █

alt +0153 ™ alt="Image" + 0169 © alt="Image" +0174 ®

alt +0171 "alt =" Billede "+ 0187"

Anbefalede: