Sådan Opsættes Wi-Fi På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Wi-Fi På Din Computer
Sådan Opsættes Wi-Fi På Din Computer

Video: Sådan Opsættes Wi-Fi På Din Computer

Video: Sådan Opsættes Wi-Fi På Din Computer
Video: How to connect WiFi to Computer without cable? || Connect wifi in Desktop 2024, Kan
Anonim

Wi-Fi er en standard for trådløs datatransmission, der er meget udbredt i dag rundt omkring i verden. For at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk skal du først konfigurere din computer og de nødvendige systemparametre.

Sådan opsættes Wi-Fi på din computer
Sådan opsættes Wi-Fi på din computer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du konfigurerer Wi-Fi på en ny computer, skal du installere driverne til det trådløse netværkskort. For at gøre dette skal du gå til tavleproducentens websted og uploade de nødvendige filer ved hjælp af ressourcekontrollerne.

Trin 2

Kør de downloadede filer på din computer og installer dem ved at følge instruktionerne på skærmen. Når du er færdig med proceduren, skal du genstarte computeren.

Trin 3

Hvis installationen af driverne gik glat, vil du i nederste højre hjørne af Windows se et ikon, der angiver forbindelsen til Wi-Fi-netværket. For at oprette forbindelse til et bestemt adgangspunkt skal du klikke på dette ikon og vælge et adgangspunkt fra den liste, der vises. Indtast om nødvendigt adgangskoden til punktet, og tryk på Enter.

Trin 4

Hvis forbindelsen blev oprettet, vil du se en tilsvarende underretning. For at se mængden af data, der transmitteres over netværket, samt status for Wi-Fi-drift, kan du højreklikke på navnet på den forbindelse, der aktuelt er aktiv, og vælge "Egenskaber".

Trin 5

Indstillingerne for tilslutning til adgangspunkter kan justeres via "Kontrolpanel" i menuen "Start". Åbn denne menu, og gå derefter til "Netværks- og delingscenter" - "Skift adapterindstillinger". Dobbeltklik på venstre museknap på ikonet "Trådløs netværksforbindelse". Klik på knappen "Egenskaber" og se de aktuelle forbindelsesindstillinger.

Trin 6

For at redigere parametrene for det valgte adgangspunkt i det vindue, der vises, skal du vælge fanen "Sikkerhed". Her kan du indtaste en ny adgangskode til forbindelsen, indstille typen af kryptering og sikkerhed, der skal bruges.

Trin 7

For at tilføje et Wi-Fi-adgangspunkt manuelt kan du bruge "Netværks- og delingscenter". For at gøre dette skal du åbne dette afsnit ved hjælp af kontrolpanelet og vælge punktet "Administrer trådløse netværk". En liste over brugte netværk åbnes i det vindue, der vises. For at tilføje dit eget punkt skal du trykke på Tilføj-tasten og følge instruktionerne på skærmen.

Anbefalede: