Sådan Udjævnes Hudfarve I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udjævnes Hudfarve I Photoshop
Sådan Udjævnes Hudfarve I Photoshop

Video: Sådan Udjævnes Hudfarve I Photoshop

Video: Sådan Udjævnes Hudfarve I Photoshop
Video: Sådan laver du en nem fritskrabning i Photoshop. 2024, Kan
Anonim

Værktøjerne i Photoshop grafiske editor kan forbedre ethvert fotografisk portræt betydeligt, gøre ansigtet på en person på billedet mere attraktivt og lysere. På samme tid er hovedformålet med fotoretouchering at forbedre hudens udseende og udjævne dens tone.

Sådan udjævnes hudfarve i Photoshop
Sådan udjævnes hudfarve i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Download Photoshop grafikeditor. Klik på fanen Filer i topmenuen, og klik på Åbn. Alternativt kan du trykke på tastaturgenvejen Ctrl + Щ. Åbn et foto med et tydeligt, stort nok ansigtsbillede. Lav en kopi af baggrundslaget ved at klikke på baggrundslaget og trykke på Ctrl + J.

Trin 2

Zoom ind på billedet, og flyt den røde ramme i Navigator til et område med klar hud. Tryk på S på dit tastatur. Klik på det valgte værktøj i værktøjslinjen, og vælg Klonstempel (stempel). Reducer børstens hårdhed og masterdiameter.

Trin 3

Hold alt="Image" -tasten nede, og klik på det sted i ansigtet, hvor huden er så glat som muligt og har en jævn farve. Slip Alt-tasten. Træk værktøjet Klonstempel over det sted, du vil justere. Kontroller, om der er mangler.

Trin 4

Vælg ansigtets kontur med Lasso-værktøjet. Lav et udgangspunkt, skitserer ansigtet og luk markeringen til startpunktet. Kopier den valgte sti to gange ved at trykke på Ctrl + J. Skjul det andet lag et stykke tid ved at fjerne øjet fra firkanten til venstre for laget.

Trin 5

Aktivér det første lag, og tryk på Ctrl + b. Et vindue med kurver (kurver) åbnes. Placer et vilkårligt punkt på en lige linje, og kurv det, så laget bliver let. Anbring kighulet i kassen ved siden af det andet lag. Dette vil gøre det synligt.

Trin 6

Tryk på Ctrl + B og mørkere laget ved at placere et vilkårligt punkt på linjen. Opret et tredje lag. Fyld med en kødfarve (tættest på menneskelig hud med # c18d78). Placer dette lag mellem de lysede og mørkede lag.

Trin 7

Klik på det lysede lag. Udvid fanen Lag. Vælg elementet Lagmaske, og klik på Skjul alt. Gentag det samme med det mørkede lag og det fyldte lag.

Trin 8

Vælg det oplyste ansigtslag. Tag en blød, uigennemsigtig børste ved at trykke på I. Vælg hvid i paletten. Mal med en hvid pensel over de områder af ansigtet, der skal lyses. Indstil blandingstilstanden til blødt lys på det lysede ansigtslag.

Trin 9

Gentag de samme manipulationer med fyldlaget og det mørkere lag. På det mørkere lag skal du hovedsageligt udvikle de områder, der skal forblive mørke (f.eks. Øjne, øjenbryn). Tweak de lyse, mørke og kødfarvekombinationer for at opnå en jævn hudfarve.

Trin 10

Hvis du ikke bruger værktøjet Klonstempel, skal du kopiere baggrundsbilledet ved at trykke på Ctrl + J. Åbn fanen Filter fra topmenuen, vælg derefter gruppen Blur og klik på etiketten Gaussian Blur. Flyt det åbnede vindue lidt til siden. Flyt radius skyderen for at sløre ansigtet. Klik på OK, når sløret er afsluttet.

Trin 11

Skift til en kopi af baggrundslaget, tag viskelæderet fra værktøjslinjen med en let hårdhed. Slet overskydende sløring, der går ud over ansigtets kontur, såvel som sløring i øjnene, i munden og andre vigtige dele af ansigtet. Indstil lagets opacitet til omkring 30-40%. Hudtonen udjævnes. Flet lagene sammen til et ved at trykke på Ctrl + Shift + E.

Anbefalede: