Sådan Fjernes Direkte X

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Direkte X
Sådan Fjernes Direkte X

Video: Sådan Fjernes Direkte X

Video: Sådan Fjernes Direkte X
Video: Влада А4 сожрала ДВОЙНАЯ ГОРКА ПОЖИРАТЕЛЬ и МОРГЕНШТЕРНА тоже! SCP горка БЛИЗНЕЦЫ 2024, Kan
Anonim

For at kunne spille 3D-spil skal DirectX være installeret på computeren. Spil fungerer simpelthen ikke uden det. Men nogle gange skal du afinstallere en komponent for at geninstallere den. Selvom DirectX i sig selv ikke kræver dette, sker det. For eksempel starter du et spil, og du får en besked om fraværet af DirectX. Men når du installerer en komponent, skriver programmet, at den allerede er installeret og ikke behøver at blive opdateret.

Sådan fjernes direkte x
Sådan fjernes direkte x

Er det nødvendigt

  • - Computer med Windows OS;
  • - afinstallationsprogram DirectX Eradicator;
  • - DirectX Happy Afinstaller program.

Instruktioner

Trin 1

Den første metode til at afinstallere DirectX er velegnet til ejere af computere, der kører Windows XP. Vi vil tale om at fjerne den såkaldte DirectX 10 eller 11. Faktum er, at dette operativsystem ikke officielt understøttes af 10, endsige 11. Men alligevel er netværket fuld af dem. Og hvis du downloadede og installerede sådan en DirectX på Windows XP og bemærkede, at spillene begyndte at fungere eller slet ikke startede, skal du fjerne det.

Trin 2

Sådan DirectX er installeret som et almindeligt program. Derfor kan den også slettes. Klik på "Start", og vælg derefter "Alle programmer". Find DirectX, og vælg Afinstaller. Hvis der ikke er nogen afinstallationsprogrammer i programmerne, så passer en anden metode til dig. Åbn Kontrolpanel, og vælg Tilføj eller fjern programmer. Find DirectX der og afinstaller det.

Trin 3

Ved hjælp af følgende metode kan du fjerne DirectX fuldstændigt, uanset version og operativsystem. Download den specielle DirectX Eradicator-afinstallationsprogram fra Internettet. Det kræver ikke installation, det downloades i arkivet. Pak arkivet ud og åbn dxerad. Derefter vises en advarsel om, at fjernelse af komponenten kan føre til ustabil drift af operativsystemet. Klik på Ja i advarselsboksen. DirectX fjernes.

Trin 4

Et andet program, som du kan bruge til at afinstallere DirectX kaldes DirectX Happy Uninstall. Find det på internettet, og download det. Dette program kræver installation. Installer det og kør det. Vælg Afinstaller komponent fra hovedmenuen. Klik derefter i højre vindue også på linjen Afinstaller. Vent på, at processen er afsluttet. Enig om at genstarte computeren. Efter genstart fjernes DirectX helt fra harddisken.

Anbefalede: