Sådan Tilsluttes Enheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Enheden
Sådan Tilsluttes Enheden

Video: Sådan Tilsluttes Enheden

Video: Sådan Tilsluttes Enheden
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Når man køber en computer, har en nybegynder - en person, der ikke har nogen forståelse af pc'en generelt - brug for hjælp til at samle og forbinde denne enhed. Hvis det ikke er muligt at ringe til en specialist eller en ven, kommer denne instruktion til din hjælp.

Sådan tilsluttes enheden
Sådan tilsluttes enheden

Er det nødvendigt

Forbind alle grænseflader og sløjfer i den rigtige rækkefølge

Instruktioner

Trin 1

Tag hovedkablet til strømforsyning til systemenheden fra lysnettet. Der vil være et stik på den ene side og et trapesformet stik på den anden. Det er nødvendigt at dreje systemenheden mod dig med bagsiden (bagsiden), hvor der er mange stik af "kvindelige" og "mandlige" typer. Vi tager netledningen, på den side der er et”hunstik” og forbinder det til det”hanstik”, der er placeret i den øverste del af systemenheden. Tilslut det ikke direkte til netværket.

Sådan tilsluttes systemenheden
Sådan tilsluttes systemenheden

Trin 2

Vi sætter en skærm ved siden af systemenheden for at forbinde skærmen til systemenheden. Til dette har vi brug for det samme strømkabel. Princippet er det samme, først nu forbinder vi kablet til skærmen. Vi forbinder det heller ikke med netværket.

Vi tager følgende kabel - for at forbinde skærmen og systemenheden (VGA-kabel). Vi forbinder den ene side til skærmen, den anden til systemenheden, først skal du finde VGA-stikket på systemenheden. Efter tilslutning af dette kabel skal plastboltene strammes med fingrene eller en lille skruetrækker. Dette er nødvendigt for et konstant og stabilt signal.

Sådan tilsluttes enheden
Sådan tilsluttes enheden

Trin 3

Tastatur- og museforbindelserne er meget ens. Den eneste forskel er farven på stik og stik til disse enheder. Tastatur- og musestikkene (PS / 2) er placeret under systemstikkets strømstik. Tastaturet er lilla og musen er grøn.

For nylig begyndte de at producere enheder under USB-grænsefladen. I dette tilfælde er alt meget enklere. Du skal indsætte stikket på den enhed, du har brug for (tastatur eller mus), i USB-porten.

Sådan tilsluttes enheden
Sådan tilsluttes enheden

Trin 4

Den sidste tilslutningstrin er forbindelsen mellem højttalerne og systemenheden. Der er to kabler, der forlader hovedhøjttaleren - et strømkabel og et lydkabel. Vi er nødt til at slutte lydkablet til systemenheden. Vi finder et rundt, grønt stik på systemenheden og forbinder den.

Nu skal vi forbinde alle strømkabler til stikkontakten. Her kan du bruge linjefilteret (pilot). Efter at have tilsluttet alle enheder, så systemenheden fungerer, skal vi tænde computeren ved at trykke på computeren.

Anbefalede: