Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk Med En Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk Med En Router
Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk Med En Router

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk Med En Router

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk Med En Router
Video: TP-Link Archer AX50 WiFi Router Review [2021] Bedste router til hjemmet 2024, April
Anonim

Et lokalt netværk er en væsentlig egenskab ved ethvert kontor og moderne hjem. Det ser ud til, at tuningteknologier har været kendt i lang tid, og det er svært at forvente nogen overraskelser her. Hvis du nøje følger instruktionerne, vil alt være meget simpelt, og der er ingen problemer, når du opretter et lokalt netværk med en router.

Sådan oprettes et lokalt netværk med en router
Sådan oprettes et lokalt netværk med en router

Er det nødvendigt

router, computere

Instruktioner

Trin 1

Den første prioritet er korrekt design af det fremtidige netværk. Det er takket være en korrekt designet struktur af det lokale netværk, at det er muligt at øge systemets hastighed og funktionalitet betydeligt og reducere yderligere omkostninger til oprettelse og efterfølgende service.

Trin 2

For at oprette et lokalt netværk mellem to computere via en router er det først og fremmest nødvendigt at tildele et individuelt navn til hver computer, mens computerne skal være i samme arbejdsgruppe. For at gøre dette skal du køre "Start" - "Kontrolpanel" - "System". I vinduet, der åbnes, skal du vælge fanen "Computernavn" i "Systemegenskaber", klikke på knappen "Skift" og indtaste et navn efter eget valg og angive en bestemt arbejdsgruppe. Efter at have udført disse trin, genstarter vi computeren. Som standard skal computere modtage ip-adressen, undernetmasken, gatewayen og DNS-serveren automatisk fra routeren.

Trin 3

Efter genstart skal du åbne "Kontrolpanel" igen og gå til "Netværksforbindelser". Vælg "Lokale forbindelsesegenskaber" i det vindue, der åbnes. Nu skal vi konfigurere "TCP / IP Internet Protocol". For at gøre dette skal du vælge kontrolpanelet "Netværksforbindelser" igen og derefter højreklikke på ikonet "Lokale forbindelser" og vælge "Egenskaber". Derefter vælger vi "Internet Protocol TCP / IP" og går til dens egenskaber. Klik på fanen "Generelt" og klik på "Avanceret". Gå til fanen "WINS", og vælg "Enable NetBios over TCP / IP". Klik på OK, og konfigurationen er fuldført.

Anbefalede: