Sådan Oprettes Et Netværk Mellem Computere Med En Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Netværk Mellem Computere Med En Router
Sådan Oprettes Et Netværk Mellem Computere Med En Router

Video: Sådan Oprettes Et Netværk Mellem Computere Med En Router

Video: Sådan Oprettes Et Netværk Mellem Computere Med En Router
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, Kan
Anonim

For at oprette et lokalt netværk af høj kvalitet, hvor flere computere samtidigt får adgang til Internettet, anbefales det at bruge en router. For at forbinde bærbare computere til dette netværk skal du vælge en Wi-Fi-aktiveret router.

Sådan oprettes et netværk mellem computere med en router
Sådan oprettes et netværk mellem computere med en router

Er det nødvendigt

  • - Wi-Fi-router
  • - netværkskabler.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du hente en Wi-Fi-router (router). Vær opmærksom på den type stik, som udbyderens kabel skal tilsluttes. Hvis du bruger DSL Internet, skal routeren have en port med samme navn. Ellers skal du købe en Wi-Fi-router med et WAN- eller internetlink.

Trin 2

Slut det købte udstyr til vekselstrøm, og tænd det. Tilslut ISP-kablet til internetporten (WAN, DSL). Tilslut et netværkskabel til Ethernet (LAN) -stikket. Slut den anden ende til netværksadapteren til en bærbar computer eller computer.

Trin 3

Tænd denne computer. Start en internetbrowser, og indtast routerens IP-adresse i adresselinjen. Hvis du ikke kender enhedens originale IP-adresse, skal du finde den i instruktionerne til den. Efter at have trykket på Enter-tasten på browsersiden åbnes routerens Wi-Fi-webgrænseflade.

Trin 4

Åbn WAN (Internetopsætning). Konfigurer parametrene i denne menu under hensyntagen til din udbyders ønsker. Sørg for at indtaste det korrekte brugernavn og adgangskode for at kunne overføre godkendelsen på serveren.

Trin 5

Gem indstillingerne fra den forrige menu, og gå til Wi-Fi (trådløs opsætning). Angiv parametrene for de punkter i denne menu, der er egnede til at arbejde med trådløse adaptere på bærbare computere. Når du vælger en sikkerhedstype, anbefales det at specificere WPA (2) -PSK, ikke WEP. Gem indstillingerne for denne menu. Genstart din Wi-Fi-router.

Trin 6

Tilslut stationære computere til LAN (Ethernet) -stikkene på routeren. Tilslut bærbare computere og kommunikatorer til det trådløse adgangspunkt, der dukkede op.

Trin 7

Åbn enhedens webgrænseflade, og gå til menuen "Status". Sørg for, at godkendelsen på udbyderens server lykkedes. Kontroller tilgængeligheden af Internettet på computere, der er tilsluttet Wi-Fi-routeren.

Anbefalede: