Sådan Opsættes Netværksruting

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Netværksruting
Sådan Opsættes Netværksruting

Video: Sådan Opsættes Netværksruting

Video: Sådan Opsættes Netværksruting
Video: The Internet: Packets, Routing u0026 Reliability 2024, Kan
Anonim

For at det lokale netværk, du oprettede, skal fungere korrekt, skal det være korrekt konfigureret. Når du opretter netværk, hvor computere bruger statiske IP-adresser, skal du udføre detaljeret konfiguration af hver specifik pc.

Sådan opsættes netværksruting
Sådan opsættes netværksruting

Er det nødvendigt

router

Instruktioner

Trin 1

Brug en router til at oprette et lokalt netværk. Dette udstyr giver dig mulighed for at forbinde flere computere og bærbare computere til Internettet på én gang, samtidig med at de leverer deres lokale forbindelse. Køb en router og installer den på det ønskede sted. Tilslut dette udstyr til lysnettet.

Trin 2

Tilslut stationære computere til LAN (Ethernet) -stikkene på routeren. Tilslut ISP-kablet til denne enhed ved hjælp af Internet (WAN, DSL) -kanalen til dette formål. Tænd for en af de valgte computere, og start din internetbrowser.

Trin 3

Åbn routerens indstillingsmenu ved at indtaste dens IP-adresse i browserens linje. Sørg for at udfylde felterne Login og Password. De krævede data for adgang kan findes i instruktionerne til netværksudstyret.

Trin 4

Efter åbning af webgrænsefladen skal du åbne WAN-menuen. Konfigurer din internetforbindelse. Hvis du har brug for at tildele statiske IP-adresser til computere, skal du deaktivere DHCP-funktionen. Sørg for at kontrollere aktiviteten af NAT- og Firewall-funktionerne. Gem WAN-menuindstillingerne.

Trin 5

Åbn menuen Rutetabel, og angiv adresser til bestemte computere. Dette gøres normalt for at give nogle computere adgang til udbyderens intranetressourcer. I den samme tabel kan du tillade eller nægte enhver computer at oprette forbindelse til et bestemt sted eller en anden pc.

Trin 6

Gem indstillingerne i denne menu, og genstart routeren. Tænd for alle netværkscomputere, og åbn deres netværksadapterindstillinger. Naturligvis skal du åbne egenskaberne for TCP / IP-protokollen. Indtast statiske IP-adresser til dine netværkscomputere. Angiv routerens IP ved at indtaste den i felterne "Standard Gateway" og "Foretrukken DNS-server". Bedre at bruge IP-adresser til computere, der matcher de første tre segmenter.

Anbefalede: