Sådan Konfigureres Dsl-2500u Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Dsl-2500u Router
Sådan Konfigureres Dsl-2500u Router

Video: Sådan Konfigureres Dsl-2500u Router

Video: Sådan Konfigureres Dsl-2500u Router
Video: Роутер D-Link DSL 2500U 2024, Kan
Anonim

For at oprette og konfigurere et lokalt hjemmenetværk på en sådan måde, at alle enheder, der udgør det, kan få adgang til Internettet, anbefales det at bruge routere. Hvis din internetudbyder leverer DSL-internettjenester, skal du købe en router med den relevante port.

Sådan konfigureres dsl-2500u router
Sådan konfigureres dsl-2500u router

Er det nødvendigt

netværkskabel

Instruktioner

Trin 1

I tilfælde af at du ikke planlægger at oprette et stort nok lokalt netværk, kan du klare dig med en relativt billig DSL-router, for eksempel D-link DSL-2500u. Køb dette udstyr. Bemærk, at den ikke understøtter trådløs tilstand.

Trin 2

Sæt den købte DSL-router i en stikkontakt. Tænd enheden. Tilslut splitteren til telefonlinjen. Tilslut ADSL-porten på denne enhed til routerens DSL-link.

Trin 3

Tilslut netværkskortet på din computer eller bærbare computer til routerens LAN-kanal ved hjælp af et snoet par kabel. Konfigurer nu netværksadapterparametrene.

Trin 4

Åbn Netværks- og delingscenter. Vælg menuen Skift adapterindstillinger. Højreklik på netværkskortet, der er tilsluttet DSL-routeren. Vælg Egenskaber. Fortsæt til TCP / IP-protokolkonfigurationen. Aktiver elementet "Få en IP-adresse automatisk". Gem indstillingerne.

Trin 5

Start enhver browser, der er installeret på din computer. Skriv følgende kommando i adresselinjen: https://192.168.1.1. Tryk på Enter-tasten. Når vinduet til indtastning af login og adgangskode åbnes, skal du indtaste ordet admin i begge felter. Aktiver emnet "Gem adgangskode", og tryk på OK-knappen

Trin 6

Åbn WAN-menuen. Angiv de krævede VCI- og VPI-værdier. Vælg UBR uden PCR i feltet Servicekategori. Klik på knappen Næste for at gå til det næste indstillingselement.

Trin 7

Vælg PPPoE-datatransmissionsprotokol, og klik på Næste. Indtast login og adgangskode, som udbyderens specialister har givet dig i specialfelterne. Fremhæv Keep Alive.

Trin 8

I den næste menu skal du aktivere elementerne Enable Firewall, Enable NAT og Enable WAN Service. Gem de ændrede indstillinger. Genstart din DSL-router. Tilslut de krævede computere og bærbare computere til LAN-porte.

Anbefalede: