Sådan Tilsluttes 2 Computere Via Netværkskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes 2 Computere Via Netværkskort
Sådan Tilsluttes 2 Computere Via Netværkskort

Video: Sådan Tilsluttes 2 Computere Via Netværkskort

Video: Sådan Tilsluttes 2 Computere Via Netværkskort
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, April
Anonim

De fleste ejere af flere computere eller bærbare computere foretrækker at forbinde disse enheder til et lokalt netværk. For at oprette det enkleste hjemmenetværk behøver du ikke bruge ekstra netværksudstyr.

Sådan tilsluttes 2 computere via netværkskort
Sådan tilsluttes 2 computere via netværkskort

Er det nødvendigt

netværkskabel

Instruktioner

Trin 1

Tænd for begge computere. Tag et forberedt netværkskabel. Forbind dens stik med computerkort. Vent på den automatiske LAN-konfiguration på begge enheder.

Trin 2

For at få adgang til en anden computer skal du trykke på Start- og R. -tasterne på samme tid. Indtast kommandoen // PC IP-adresse i det vindue, der åbnes. Hvis du ikke kender IP'en til den computer, som du vil oprette forbindelse til, skal du åbne listen over aktive netværk på denne pc.

Trin 3

Højreklik på det ønskede lokale netværksikon. Vælg "Status". Klik på knappen "Detaljer" i den menu, der åbnes. Find IP-adressen på denne netværksadapter i det nye vindue.

Trin 4

For at undgå konstant at kontrollere IP-adressen på en netværkscomputer skal du indstille den til en statisk (konstant) værdi. For at gøre dette skal du åbne menuen "Start" og gå til "Kontrolpanel". Åbn menuen Netværk og internet. Vælg "Netværks- og delingscenter". Klik på punktet "Skift adapterparametre".

Trin 5

Højreklik nu på ikonet for netværkskortet, der er forbundet til en anden computer. Vælg Egenskaber. I menuen, der åbnes, skal du finde og vælge punktet "Internetprotokol TCP / IP (v4)". Klik nu på knappen Egenskaber.

Trin 6

Aktivér funktionen "Brug følgende IP-adresse" ved at markere afkrydsningsfeltet ud for det tilsvarende emne. Indtast IP-adresseværdien for denne netværksadapter, for eksempel 137.165.137.1. Tryk på Tab-tasten for automatisk at registrere undernetmasken.

Anbefalede: