Sådan Gendannes En Harddiskpartition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Harddiskpartition
Sådan Gendannes En Harddiskpartition

Video: Sådan Gendannes En Harddiskpartition

Video: Sådan Gendannes En Harddiskpartition
Video: КАК ПРЕОБРАЗОВАТЬ ДИСК ИЗ MBR В GPT 2024, April
Anonim

Hvis du ved et uheld har slettet en partition på din harddisk, skal du ikke gå i panik. Der er en 90% chance for, at de data, der er gemt på denne partition, kan gendannes. Det vigtigste er ikke at tage unødvendige handlinger.

Sådan gendannes en harddiskpartition
Sådan gendannes en harddiskpartition

Er det nødvendigt

Acronis Disc Director, Easy Recovery

Instruktioner

Trin 1

Der er mange måder at slette en harddiskpartition på. Under alle omstændigheder har du brug for et specielt program for at gendanne det. Brug den tilgængelige mulighed - Acronis Disk Director.

Trin 2

Download dette program fra den officielle hjemmeside https://www.acronis.ru/homecomputing/products/diskdirector/. Installer det på din computer

Trin 3

Kør programmet. Find programmets hovedkontrolpanel. Åbn fanen "Vis". Vælg emnet "Manuel tilstand" i programmet.

Trin 4

Undersøg listen over eksisterende harddiskpartitioner. Find bind med titlen "Ikke-allokeret område". Den skal have omtrent samme størrelse som den eksterne partition.

Trin 5

Klik på den med højre museknap. Åbn undermenuen "Avanceret" og vælg "Gendannelse".

Trin 6

Et nyt vindue åbnes med titlen "Recovery Mode". Vælg tilstanden "Manuel" og klik på knappen "Næste".

Trin 7

Vinduet Søgemetode åbnes. Angiv emnet "Fuld", og klik på knappen "Næste". Dette starter processen med at søge efter partitioner, der tidligere findes på denne disk.

Trin 8

Fremhæv den, du for nylig har slettet. Klik på "Næste". Gå tilbage til programmets hovedmenu. Åbn fanen Operationer, og vælg Kør.

Trin 9

Et vindue med titlen "Ventende operationer" åbnes. Kontroller de specificerede parametre for den partition, der skal gendannes, og klik på knappen "Fortsæt". Hastigheden af denne proces afhænger af computeren.

Trin 10

Hvis nogle vigtige filer gik tabt under partitionsgendannelse, skal du installere Easy Recovery. Start søgningsprocessen for slettede filer. Vælg dem, du vil gendanne, og klik på knappen "Gendan valgt".

Anbefalede: