Sådan Slettes En Harddiskpartition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Harddiskpartition
Sådan Slettes En Harddiskpartition

Video: Sådan Slettes En Harddiskpartition

Video: Sådan Slettes En Harddiskpartition
Video: КАК ПРЕОБРАЗОВАТЬ ДИСК ИЗ MBR В GPT 2024, April
Anonim

Programmer, der giver dig mulighed for at slette en harddiskpartition og udføre andre handlinger på den kaldes diskadministratorer. Der er mange sådanne programmer: Partition Logic, BootIt Next Generation, Partition Manager, Acronis Disk Director og andre. I det sidste af de anførte programmer reduceres handlingen til at slette en harddiskpartition til et sæt enkle sekventielle handlinger.

Sådan slettes en harddiskpartition
Sådan slettes en harddiskpartition

Instruktioner

Trin 1

Start Acronis Disk Director.

I den højre del af programmets hovedvindue vil du se alle harddiske installeret på computeren samt alle eksisterende partitioner på dem. Bemærk, at diskpartitionerne vises øverst i form af separate ikoner, som ikke kan bruges til at bedømme antallet af fysisk installerede harddiske. Nederst vil du se partitioner grupperet efter harddiske, som de er placeret direkte på. En fysisk disk kan have flere partitioner. Du kan reducere eller øge deres størrelse henholdsvis ved at øge eller formindske lydstyrken for tilstødende partitioner på den samme harddisk.

Trin 2

I den øverste del af vinduet skal du definere partitionen på den disk, du vil slette. Klik på den med højre museknap, og vælg kommandoen "Slet" i pop op-menuen. Sektionsikonet bliver til "Ikke-allokeret rum". Hvis du har brug for at udføre yderligere operationer, for eksempel for at øge størrelsen på en nærliggende diskpartition på bekostning af den frigjorte plads, skal du vælge den relevante kommando i "Guiderne" i venstre del af hovedprogramvinduet.

Trin 3

Når alle indstillingerne for operationerne er foretaget, skal du klikke på det sort / hvide flag i værktøjsvinduet under menulinjen. Du vil se et vindue med en komplet liste over udførte handlinger. Bekræft handlingerne ved at klikke på knappen "Fortsæt". Når alt er klar, viser programmet et vindue med en servicemeddelelse om, at alle operationer blev gennemført med succes.

Anbefalede: