Sådan Tilsluttes Strøm Til Videokortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Strøm Til Videokortet
Sådan Tilsluttes Strøm Til Videokortet

Video: Sådan Tilsluttes Strøm Til Videokortet

Video: Sådan Tilsluttes Strøm Til Videokortet
Video: Linux.. for new users Part 2 .. using Linux Mint 20.1 made easy for any age of users or experience. 2024, Kan
Anonim

Problemet med at tilslutte strøm til videokortet står hovedsageligt over for ejere af topmodeller, der kræver ekstra strøm. For nogle kan denne handling imidlertid medføre nogle vanskeligheder. Vi vil forsøge at forhindre mulige fejl.

Sådan tilsluttes strøm til videokortet
Sådan tilsluttes strøm til videokortet

Er det nødvendigt

  • - oplysninger om strømmen til din strømforsyning
  • - oplysninger om typerne af videostik på dit bundkort
  • - evnen til at skelne mellem AGP-slots og x16 PCI-E-slots.

Instruktioner

Trin 1

Normalt sker køb af dyre modeller af grafikkort ikke”bare sådan”. Beslutningen om at købe et bestemt kort bør ikke kun være baseret på, at der ikke er nok strøm til at behandle grafik, men også under hensyntagen til det eksisterende bundkort og strømforsyning.

Trin 2

Først og fremmest skal du korrelere strømforbruget på det kort, du vil købe, med strømmen fra din strømforsyning. Som regel kræver kort med ekstra strømforsyning en strømforsyning på 450 watt eller mere fra PSU'en.

Trin 3

Derfor, hvis du har en strømforsyning på 350 W eller mindre, nægter det nye grafikkort simpelthen at arbejde på grund af manglende strøm.

Trin 4

Først og fremmest skal du sørge for, at formatet på plug-in-kortet matcher videostikket på dit bundkort. Der er i øjeblikket to hovedstik til grafikkort:

- AGP;

- x16 PCI Express. Billedet viser et eksempel på en AGP-slot.

AGP Slot - Center
AGP Slot - Center

Trin 5

Dette afsnit viser et eksempel på 2 x16 PCI-E-slots (2. og 4., tæller fra top til bund).

2 og 4 slots - x16 PCI-E
2 og 4 slots - x16 PCI-E

Trin 6

Som du kan se, er deres største forskel, at et AGP-videokort har en række guldbelagte kontakter opdelt i to eller tre dele, mens denne række for et x16 PCI Express-kort er opdelt i en meget lille række kontakter i starten, og resten er solid. Ifølge dette vil slots til sådanne grafikkort være forskellige.

Trin 7

Det næste punkt er, at grafikkortet har ekstra strømstik. Se nærmere på dit kort - hvis det i de fleste tilfælde har et stik til ekstra strøm, er det placeret på kanten af videokortet overfor siden med stik til tilslutning af skærme. Der er normalt 6 indgange til dette stik. Måske er der også modeller med 4 indgange.

Trin 8

For at give kortet fuld strøm skal du finde en strømforsyningsledning, der er afsluttet med et stik, der passer til de ekstra strømindgange på videokortet.

Trin 9

Hvis du pludselig ikke fandt en sådan ledning, skal du omhyggeligt studere indholdet af pakken med grafikkortet. Ofte leveres sæt med kort med adaptere, der giver dig mulighed for at tilslutte ekstra strøm selv i fravær af de nødvendige stik.

Trin 10

Tilslut kablet omhyggeligt til det relevante stik på grafikkortet. Prøv nu at starte systemet. Hvis du gjorde alt korrekt, og kortet stadig ikke fungerer, er det enten defekt, eller der er ikke nok strøm fra strømforsyningsenheden.

Anbefalede: