Sådan Tilsluttes Ekstra Strøm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Ekstra Strøm
Sådan Tilsluttes Ekstra Strøm

Video: Sådan Tilsluttes Ekstra Strøm

Video: Sådan Tilsluttes Ekstra Strøm
Video: Hvordan bygge din egen SPIRIT BOX | RRG Halloween Special 2024, Kan
Anonim

Hvert år vokser enheders computerkraft i et hurtigt tempo, mens strømforbruget også stiger. Og når strømforsyningen med standardstik på bundkortet ikke er tilstrækkelig, bruger de yderligere ledere på en separat linje i strømforsyningen

Sådan tilsluttes ekstra strøm
Sådan tilsluttes ekstra strøm

Instruktioner

Trin 1

De mest ressourceintensive enheder er den centrale processor og det diskrete high-end grafikkort. Også, når du bruger overclocking på grund af det stigende strømforbrug, vil yderligere strøm aldrig skade og vil sikre computerens stabilitet. Til tilslutning anvendes: fire, seks og otte-pin stik. Deres betegnelse er henholdsvis 4 pin, 6 pin, 8 pin. Hvis der er mangel på passende stik, anvendes adaptere 2 * 4 pin molex> 6 pin / 8pin. For at arrangere ekstra strømforsyning kræves support fra strømforsyningsmodulet. Når du vælger en strømforsyning, skal du være opmærksom på, at selvom der er passende kontakter, er strømmen muligvis stadig ikke nok til at starte eller stabil drift af systemet.

Trin 2

For at forbinde ekstra strøm til processoren skal du f.eks. Slutte et fire / otte-bens stik til det tilsvarende stik på bundkortet. Forbindelsesdiagrammet til videokortet svarer til ovenstående ved hjælp af seks og otte-pin stik.

Trin 3

Beregningen af ekstra strøm udføres under hensyntagen til strømforsyningsmodulets separat, for eksempel er videokortets strømforbrug 170 W, PCI-E-bussen på bundkortet er i stand til at levere 75 W, hver seks pin-stik er også i stand til at give 75 W, hvilket betyder, at for at videokortet skal fungere, skal du tilslutte to seks-pin-stik for yderligere strøm … Effekt beregnes med afrunding op.

Anbefalede: