Sådan Tilsluttes Strøm Og Usb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Strøm Og Usb
Sådan Tilsluttes Strøm Og Usb

Video: Sådan Tilsluttes Strøm Og Usb

Video: Sådan Tilsluttes Strøm Og Usb
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

USB-teknologi bruges typisk til at forbinde forskellige perifere enheder til en personlig computer eller bærbar computer: et tastatur, en mus, en scanner, et webcam, en mobiltelefon eller en ekstern harddisk. Hver computer har flere USB-porte, som kan identificeres ved ikonet vist ved siden af stikkene.

Sådan tilsluttes strøm og usb
Sådan tilsluttes strøm og usb

Instruktioner

Trin 1

Et USB-kabel bruges normalt til at forbinde en enhed til en USB-port. En USB-adapter bruges til at forbinde mobiltelefoner, kameraer, musikafspillere. Moderne flytbare medier har normalt et indbygget USB-stik, som enheden tilsluttes og oplades direkte til en computer uden brug af et kabel.

For at slutte USB til din computer skal du blot slutte den nødvendige enhed til stikket og vente på, at systemet registrerer det. Nogle enheder har en USB-strømadapter. Før du tilslutter, skal du sørge for, at USB-strømmen er tændt, som angivet af LED'en på selve enheden. Hvis enheden har et strømkabel, skal du slutte denne enhed direkte til strømkilden og tænde den, før du tilslutter den til computeren.

Trin 2

Identificer USB-porten til den flytbare enhed. Hvis enheden fortsætter med at tilslutte og tage stikket ud, skal du bruge portene på forsiden af computeren.

Trin 3

Når enheden er tilsluttet computeren, skal du sørge for, at systemet kan finde og automatisk installere driverne. Hvis dette sker, viser systemet en meddelelse om, at enheden er klar til drift. Hvis ikke, bliver du bedt om at indsætte driverdisken og installere dem manuelt. Denne situation opstår hovedsageligt ved tilslutning af mobiltelefoner eller digitale kameraer, der ikke kan registreres af en computer uden en særlig driver.

Trin 4

Hvis systemet ikke fandt driveren automatisk, og du ikke har den nødvendige disk, skal du prøve at finde driverne på netværket eller internettet. For at komme i gang skal du gå til enhedsproducentens officielle hjemmeside: drivere er ofte tilgængelige til download i afsnittet om kundesupport på sådanne websteder. Der kan du også finde opdateringer til driveren, hvis den er forældet, og enheden ikke længere fungerer.

Trin 5

For at afbryde en enhed skal du finde USB-ikonet på proceslinjen og finde den, du vil afbryde, på listen over enheder. Når du har klikket på det, underretter systemet dig om, at enheden kan fjernes fra computeren.

Anbefalede: