Sådan Tilsluttes En Ekstern Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Ekstern Harddisk
Sådan Tilsluttes En Ekstern Harddisk

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Harddisk

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Harddisk
Video: Собираем ферму на внешних HDD Хранение плотов chia Выбор жестких дисков, usd hub, тонкости 2024, Kan
Anonim

Uanset hvor meget ledig plads på din computer, hvis du elsker musik, film, spil eller endda bare fotos og billeder af god kvalitet, så vil du før eller senere se, at der ikke er plads nok, og du skal købe yderligere medier. Ofte forbliver valget med eksterne harddiske. de er kompakte og mobile. Så hvordan forbinder du dem?

Sådan tilsluttes en ekstern harddisk
Sådan tilsluttes en ekstern harddisk

Instruktioner

Trin 1

Det er faktisk ikke svært at tilslutte en ekstern harddisk i sig selv. Det vigtigste er at bruge et fungerende USB-stik.

Trin 2

For at tilslutte en ekstern harddisk til en computer er det slet ikke nødvendigt at slukke for sidstnævnte. Moderne operativsystemer er plug-and-play, hvilket bogstaveligt betyder "plug and play / play." Dette betyder, at systemet registrerer den nye enhed i realtid, og der kræves ingen genstart.

Trin 3

Eksterne drev leveres ofte med et USB-kabel opdelt i 2 USB-stik. Dette betyder, at du kan bruge et enkelt stik, hvilket reducerer drevets strømforbrug. Husk dog, at dataoverførselshastigheden i dette tilfælde vil være cirka halvdelen så meget, som når du tilslutter to stik på én gang.

Trin 4

Overvej hvilken type enhed din harddisk vil interagere med. Hvis dette er en bærbar computer, der kører på batterier, er det naturligvis bedre at bruge 1 gren af kablet. Hvis den bærbare computer eller computeren får strøm fra netværket, er du velkommen til at bruge begge ledninger på ledningen og få mest muligt ud af potentialet i det eksterne drev.

Trin 5

Find et USB-stik på din computer for at tilslutte drevet.

Det ligner den, der er vist på billedet.

Bemærk, at der er flere typer stik, så du skal vælge den rigtige til din eksterne drevmodel.

Trin 6

Efter tilslutning giver systemet dig besked om, at nyt udstyr er fundet, og at det er klar til brug.

Trin 7

Hvis dette ikke sker, skal du prøve at bruge et andet stik, f.eks. Placeret på bagsiden af din systemenhed. Hvis du har prøvet alle stik, men der ikke er noget resultat, kan der være to konklusioner - enten skal du kontakte sælgeren af det eksterne drev for at udskifte det, eller det er værd at tjekke bundkortet - måske ligger problemet i det.

Anbefalede: