Sådan Roteres Et Bord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Roteres Et Bord
Sådan Roteres Et Bord

Video: Sådan Roteres Et Bord

Video: Sådan Roteres Et Bord
Video: Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Skate [Official Music Video] 2024, Kan
Anonim

Tabeller oprettes ikke kun i Excel, men også i Word. Normalt skal du foretage et sådant valg til fordel for den anden mulighed, hvis dokumentet indeholder meget tekst og en eller to små tabeller. Stillet over for situationen med at rotere bordet, kan du lide i lang tid til ingen nytte. Eller ved at bruge denne instruktion kan du nemt opnå det ønskede resultat.

Sådan roteres et bord
Sådan roteres et bord

Nødvendig

Computer, Microsoft Word, Microsoft Excel

Instruktioner

Trin 1

Åbn Word. Opret en tabel på siden (Tabel - Tegn tabel). Vælg tabellen (når valgt, skal alle celler udfyldes med sort). Kopier markeringen (tryk på ctrl + c). Bordet er nu på udklipsholderen.

Trin 2

Åbn Excel. Vælg en hvilken som helst celle, og højreklik. Klik på Indsæt speciel. I det nye vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for ordet "transponere". Bekræft ved at klikke på "Ok". Din tabel vendes nu i Excel.

Trin 3

For at vende tabellen tilbage til Word skal du vælge cellerne med tabellen og trykke samtidigt på tastekombinationen ctrl + c. Gå til Word-dokumentet, placer markøren, hvor du vil se den nye inverterede tabel. Tryk på ctrl + v-tasterne på samme tid. Tabellen indsættes.

Anbefalede: