Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Pc
Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Pc
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, Kan
Anonim

Den personlige computer, der er et ekstremt alsidigt og fleksibelt værktøj, overtager flere og flere funktioner, der tidligere var forbundet med individuelle enheder. I dag vil du ikke overraske nogen med et "telefonopkald" over Internettet eller online faxning. Fjernsyn er ingen undtagelse. I dag skal du bare købe og slutte en tuner til din pc for at se tv-programmer på en stationær computer eller bærbar computer.

Sådan tilsluttes en tuner til en pc
Sådan tilsluttes en tuner til en pc

Nødvendig

  • - muligvis et forlængerkabel
  • - Muligvis en stjerneskruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Sluk for din computer. Brug funktionerne i de grafiske shell- eller konsolkommandoer til at lukke ned.

Trin 2

Sluk for computeren, hvis tuneren er intern. Flyt kontakten på bagsiden af systemenheden til inaktiv position. Alternativt kan du tage netledningens stik ud af stikkontakten.

Trin 3

Fjern systemdækslets højre sidedæksel (set bagfra), hvis tuneren er indbygget. Skub plastikklemmerne op. Skru fastgørelsesskruerne af. Træk dækslet mod bagsiden af systemenheden. Træk den derefter op.

Trin 4

Find et gratis tunerstik. Se dokumentationen til din enhed. Find det afsnit, der beskriver forbindelsesprocessen. Få oplysninger om, hvilken type interface der skal tilsluttes tuneren til computeren.

Hvis tuneren er ekstern, er den sandsynligvis forbundet til USB-porten (enheder til FireWire er mindre almindelige). Den indbyggede TV-tuner skal som regel placeres i et af PCI- eller PCI Express-slots (ældre modeller kan laves til AGP-slots). Hvis du bruger en indbygget tuner, skal du se dokumentationen til computerens bundkort for at finde de rigtige stik.

Trin 5

Tilslut tuneren til din pc. Hvis enheden er ekstern, skal du blot slutte den til det valgte gratis stik på computerkassen ved direkte at tilslutte den ønskede port eller ved hjælp af et forlængerkabel. Anbring forsigtigt den interne tv-tuner i stikket på bundkortet, efter du har fjernet dummy-stangen bag på pc-kabinettet overfor stikket.

Trin 6

Geninstaller systemdækslets sidelåg, hvis det blev fjernet. Udfør de modsatte handlinger som beskrevet i tredje trin.

Trin 7

Forsyn strøm til systemenheden. Drej kontakten bag på pc-sagen til den aktive position. Alternativt kan du sætte netledningens stik i det tilsvarende stik.

Anbefalede: