Sådan Finder Du Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Din Computer
Sådan Finder Du Din Computer

Video: Sådan Finder Du Din Computer

Video: Sådan Finder Du Din Computer
Video: Sådan finder du WiFi-adgangskoden på din computer i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

I den moderne verden diskuteres konstant spørgsmål vedrørende computerens placering. Ved første øjekast ser det ud til, at denne operation simpelthen er umulig, men det er det ikke. Dette gøres ved hjælp af GPS-navigation såvel som ved at bestemme IP-adressen.

Sådan finder du din computer
Sådan finder du din computer

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - internettet;
  • - browser;
  • - GPS.

Instruktioner

Trin 1

Hvis vi overvejer metoden til at finde en computer ved hjælp af en IP-adresse, kan vi med fuld tillid sige, at den er billigere. Tilslut internettet på din computer. Gå derefter til webstedet for at bestemme IP-adressen 2ip.ru. Det er dog værd at bemærke, at du har brug for at kende den IP-adresse, hvorfra du får adgang til Internettet.

Trin 2

Hvis du ikke kender IP-adressen på din computer, kan du nemt finde den. For at gøre dette skal du sende en person en fil via ICQ. Du kan også bede om at sende en e-mail og se adressen i posttjenesteindstillingerne. Klik nu på webstedet 2ip.ru på emnet "Mere om IP". Indtast derefter adressen på computeren, og klik på knappen "Start".

Trin 3

Systemet giver dig alle de data, der er gemt i databasen. Du kan se byen, afstanden fra dig til denne by, post og nummer på tjenesteudbyderen. Så skal du bare ringe til udbyderens firma og spørge mere detaljeret om IP-adressen.

Trin 4

Den anden måde udføres ved hjælp af GPS-navigation. Hvis din computer har et installeret modul, kan du spore din placering via Internettet. For at gøre dette skal ejeren af pc'en aktivere automatisk underretning om sin placering. Alt sker gennem Google Maps-programmet. Hvis der er konfigureret automatisk underretning, skal du blot indtaste computerens mail i programmet og systemet vise dig placeringen på kortet.

Trin 5

Generelt kan vi sige, at det er umuligt for almindelige brugere at bestemme en computer med en nøjagtighed på flere centimeter. GPS-systemer leverer typisk data inden for en radius på flere meter. Specielle tjenester, for eksempel FSB, CIA osv., Har adgang til høje teknologier, der gør det muligt at bestemme placeringen nøjagtigt.

Anbefalede: