Sådan Indtastes COP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes COP
Sådan Indtastes COP

Video: Sådan Indtastes COP

Video: Sådan Indtastes COP
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

Counter-Strike er længe ophørt med at være bare en skydespil og har fået en kultstatus for tusindvis af fans af online-spil. Selv ti år efter frigivelsen tiltrækker spillet fortsat opmærksomheden hos nybegyndere. Imidlertid bliver selve projektet ikke mere moderne af dette - systemet til at komme ind i spillet har længe været forældet og kan virke ikke åbenlyst for moderne spillere.

Sådan indtastes COP
Sådan indtastes COP

Instruktioner

Trin 1

Du kan komme ind i spillet fra Half-Life. Teknisk set er CS intet andet end et tilføjelsesprogram, og derfor kan du køre det som et plug-in. Start HL, og vælg Custom Game i hovedmenuen. På den viste liste skal du vælge Counter-Strike og klikke på "Kør".

Trin 2

Du kan oprette en genvej for at starte "Contra" som standard. For at gøre dette skal du oprette en genvej til hl.exe-filen, der starter Half-Life (hvis der allerede er en, skal du kopiere den). Gå til genvejsmenuen "Egenskaber" og i feltet "Objekt", der indeholder et link til den eksekverbare fil, skal du tilføje –game cstrike efter citaterne. Nu udføres operationen beskrevet i første afsnit automatisk.

Trin 3

Fra Counter-Strke-klienten kan du indtaste tre typer spil: lokal, internet og singleplayer. Indgangen til sidstnævnte realiseres ved at trykke på tasten Nyt spil i hovedmenuen. Du skal vælge et kort og startindstillinger til spillet. Bemærk, at hvis du ikke har installeret bots, skal du spille alene.

Trin 4

Vælg menupunktet Find servere. Spillelobbyen vises på skærmen, hvilket afspejler alle de tilgængelige servere. Ved at skifte mellem fanerne Internet og Lan ser du listerne over tilgængelige servere på henholdsvis Internettet og det lokale netværk. Dobbeltklik på den valgte, så kommer du automatisk ind i spillet. Nogle gange kan det være nødvendigt at indtaste en adgangskode for at logge ind.

Trin 5

Hvis der ikke vises nogen servere på fanen Internet, skal du kontrollere forbindelsesaktiviteten. Spillets adgang til netværket kan blokeres af en firewall (i hvilket tilfælde skal du tilføje hl.exe til listen over "Udelukkelser") eller antivirus (handlinger i dette tilfælde afhænger af det specifikke beskyttelsessystem). Glem ikke, at du har brug for C. S. 1.6 som den mest populære.

Anbefalede: