Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-tastatur
Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-tastatur
Video: UNBOXING+SHORT TUTORIAL SHOPEE WIRELESS BLUETOOTH KEYBOARD W/MOUSE (iOS, Android and Windows) 2024, Kan
Anonim

Det trådløse tastatur, der er baseret på Bluetooth-teknologi, er praktisk på grund af dets bærbarhed. Enheden er udstyret med en miniaturesender, der er i stand til at modtage nøglesignaler og overføre dem til en computer. For korrekt drift er det nok at konfigurere operativsystemet og installere de nødvendige drivere.

Sådan tilsluttes et Bluetooth-tastatur
Sådan tilsluttes et Bluetooth-tastatur

Nødvendig

en disk med drivere til enheden

Instruktioner

Trin 1

Tilslut tastaturmodtageren til USB-porten på computeren, tænd tastaturet ved hjælp af tænd / sluk-tasten på kroppen.

Trin 2

For at tilføje en ny Bluetooth-enhed i Windows skal du gå til Start Menu - Kontrolpanel. Klik på afsnittet "Hardware og lyd" - "Tilføj en enhed".

Trin 3

Vent til slutningen af søgningen efter enheder, der er tilsluttet computeren. Når tastaturet er fundet, skal du venstreklikke på dets navn. Klik på "Næste". Så snart forbindelsen er oprettet, modtager du en tilsvarende meddelelse.

Trin 4

For korrekt betjening af alle multimedietaster på tastaturet skal du installere software fra producenten. For at gøre dette skal du indsætte den disk, der følger med enheden, i computerens diskettedrev, vente til startmenuen vises på skærmen.

Trin 5

Vælg menupunktet "Install" eller "Kør driverinstallation", vent til slutningen af proceduren. Efter vellykket installation skal du genstarte computeren og teste funktionen af multimedietasterne.

Trin 6

Hvis der ikke er nogen driver-disk, skal du downloade softwaren fra Internettet. Gå til tastaturproducentens hjemmeside, gå til sektionen downloads. Vælg din enhedsmodel. Download den eksekverbare installationsfil, kør den. Følg derefter instruktionerne fra installationsprogrammet. Når du har gennemført proceduren, skal du genstarte din computer.

Trin 7

Efter installation af driveren installeres automatisk et værktøj til at justere tastaturindstillingerne. I kontrolpanelet kan du se batteriets opladningsstatus, oprette forbindelse igen, hvis det af en eller anden grund blev afbrudt.

Anbefalede: