Sådan Kontrolleres Et USB-flashdrev For Fejl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Et USB-flashdrev For Fejl
Sådan Kontrolleres Et USB-flashdrev For Fejl

Video: Sådan Kontrolleres Et USB-flashdrev For Fejl

Video: Sådan Kontrolleres Et USB-flashdrev For Fejl
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

Et flashdrev er en højteknologisk enhed, der kan gemme forskellige oplysninger. Ud over filer, genveje, mapper og andre ting kan det naturligvis gemme ondsindede programmer, der kan forårsage fejl og funktionsfejl.

Sådan kontrolleres et USB-flashdrev for fejl
Sådan kontrolleres et USB-flashdrev for fejl

I sig selv kan problemer med flash-drev tilskrives en række små, men desværre kan selv sådanne små problemer være ret ubehagelige. Måske for mange er det lettere at købe et nyt USB-flashdrev end at finde ud af, hvad der skete med det, og hvordan man løser et presserende problem. Desuden sælges de bogstaveligt talt overalt i dag. Men nogle gange kan et flashdrev med en stor mængde hukommelse være meget dyrt, og de oplysninger, der er gemt på det, kan være meget vigtige. For at undgå uforudsete problemer i fremtiden skal brugeren regelmæssigt kontrollere sin enhed for fejl og ondsindet software, især da dette kan gøres let og hurtigt.

Kontrol gennem kommandolinjen

Du kan kontrollere USB-flashdrevet ved hjælp af standardværktøjerne i Windows-operativsystemet. For at gøre dette skal du køre kommandolinjen. Dette kan gøres i menuen "Start", punktet "Kør". I vinduet, der vises, skal du indtaste kommandoen chkdsk g: / f. I stedet for bogstavet g skal du erstatte det bogstav, der betegner flashdrevet på brugerens computer (du kan se dette i "Denne computer"). Denne procedure hjælper med at identificere dårlige sektorer og forskellige slags fejl. Derudover kan sådanne manipulationer løse de fleste af de problemer, der er forbundet med et flashdrev på en eller anden måde. Når verificeringsproceduren er afsluttet, vil brugeren blive præsenteret for en særlig rapport, der indeholder en liste over opdagede problemer og en liste over de rettede.

Kontrol med ekstra software

Ud over standard Widnows-softwaren er der naturligvis mange andre værktøjer, der også kan kontrollere USB-flashdrevet for forskellige fejl. For eksempel kan en bruger udnytte funktionerne i Check Flash. Det er en af de mest effektive, men desværre sletter den al information på enheden fuldstændigt. Derfor skal du først kopiere vigtige filer til din computer og først derefter kontrollere USB-flashdrevet. I hovedvinduet i Check Flash-programmet skal du sætte et flueben foran feltet "Som en fysisk enhed", og i punktet "Adgangstype" skal du indstille navnet på flashdrevet. I feltet "Enhed" skal du markere "Læsestabilitet" og derefter - "Handling". Når alt er gjort, kan du trykke på knappen "Start" og vente på afslutningen af kontrollen.

Du kan også bruge USB-sikkerhedsprogrammet, hvis princip næsten er det samme som den tidligere version. I "Indstillinger" skal brugeren indstille de nødvendige værdier (vælg en handling og et flashdrev), hvorefter kontrollen kan startes.

Anbefalede: