Sådan Opdateres Programmet På Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Programmet På Computeren
Sådan Opdateres Programmet På Computeren

Video: Sådan Opdateres Programmet På Computeren

Video: Sådan Opdateres Programmet På Computeren
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Nu har vores computere mange programmer til arbejde, hvile og underholdning. Hvordan holder jeg styr på alle opdateringer for at få de nyeste softwareversioner?

Sådan opdateres programmet på computeren
Sådan opdateres programmet på computeren

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - browser.

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Sumo (ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/files/sumo.exe). Det giver dig mulighed for at opdatere de programmer, der er installeret på din pc. Kør programmet, vælg elementet "Registrer automatisk listen over programmer" i startvinduet. Gennemgå listen over programmer, som den finder på din computer. Klik på knappen "Kontroller", programmet kontrollerer for en opdatering af al fundet software. Læs på statuslinjen, hvor mange applikationer programmet har downloadet, og hvor mange opdateringer der er tilgængelige. For at opdatere programmerne skal du vælge den du har brug for og klikke på "opdater". Sumo-programmets websted åbnes, klik på "get" -knappen, og programnavnet vil være ved siden af det. Derefter føres du til det valgte programs officielle hjemmeside, hvor du kan downloade opdateringen

Trin 2

Åbn det program, som du skal finde en opdatering til. Hvis programmet ikke giver dig besked om opdateringen, skal du gå til menuen "Hjælp" eller "Indstillinger" og klikke på "Om" der. Normalt søges der automatisk efter opdateringer til dette program. Hvis der findes en opdatering, skal du følge programmets instruktioner for at opdatere den. Installer opdateringerne, og genstart derefter programmet, så de træder i kraft.

Trin 3

Installer opdateringskontrollen på din computer, som downloader opdateringen til programmet og driverne. For at gøre dette skal du følge linket https://filehippo.com/updatechecker/FHSetup.exe og download installationsfilen til din computer. Installer programmet, kør det. Programmet fungerer i bakken, højreklik på genvejen og vælg kommandoen "Check for Updates". Dit browservindue viser en liste over tilgængelige softwareopdateringer. Til højre ved siden af programmets navn skal du klikke på linket for at downloade opdateringen.

Anbefalede: