Sådan Tilsluttes En Scanner Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Scanner Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes En Scanner Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Scanner Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Scanner Til En Bærbar Computer
Video: Обзор микроскопа FULLHD 1080P 4K 2024, April
Anonim

Mange brugere kan ikke forestille sig deres arbejde på en computer uden en MFP, printer eller scanner. Disse enheder skal være tilsluttet korrekt og konfigureret til at udføre alle nødvendige funktioner.

Sådan tilsluttes en scanner til en bærbar computer
Sådan tilsluttes en scanner til en bærbar computer

Nødvendig

Adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Tag scanneren ud af kassen, og installer denne hardware på det ønskede sted. Moderne ekstraudstyr er tilsluttet computere via USB-stik. Et USB til USB-B-kabel er nødvendigt for at forbinde scanneren til en pc. Tilslut din enhed til din mobile computer.

Trin 2

Tænd din bærbare computer og scanner. Vent på, at operativsystemet indlæses og automatisk registrerer ny hardware. Hvis Windows ikke kan finde de relevante drivere til denne scanner, skal du installere dem selv.

Trin 3

For at gøre dette er det bedre at bruge den disk, der fulgte med scanneren. Indsæt det i dit DVD-drev, og vent på, at startmenuen vises. Installer det foreslåede program.

Trin 4

Hvis du ikke har den nødvendige disk, skal du prøve at opdatere softwaren automatisk via Internettet. Åbn Enhedshåndterings-menuen, og find den hardware, der er markeret med et udråbstegn. Højreklik på navnet på den tilsluttede scanner, og vælg "Opdater drivere".

Trin 5

Angiv indstillingen "Automatisk installation", og vent på søgningen efter passende filer. Hvis denne metode ikke har været effektiv, skal du besøge webstedet for det firma, der producerer disse scannere. Find downloadafsnittet, og download den software, som virksomheden anbefaler. Installer programmet, og genstart computeren.

Trin 6

Åbn Kontrolpanel, og vælg menuen Enheder og printere. Vent, mens listen over tilsluttede eksterne enheder er færdig. Højreklik på dit scannerikon, og vælg indstillingen Brug denne enhed automatisk. Kontroller det tilsluttede udstyr for funktionalitet. Juster parametrene for de resulterende billeder ved hjælp af det installerede værktøj.

Anbefalede: