Sådan Oprettes En Virtuel Disk På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Virtuel Disk På En Computer
Sådan Oprettes En Virtuel Disk På En Computer

Video: Sådan Oprettes En Virtuel Disk På En Computer

Video: Sådan Oprettes En Virtuel Disk På En Computer
Video: Настройка виртуального диска PowerBasics 2024, Marts
Anonim

For mange computerspil eller nogle programmer er en forudsætning for drift, at der findes en spildisk i drevet. Dette fører til slitage på enheden, unødvendig støj fra computeren og generelt er det ikke særlig praktisk. Problemet løses ved at oprette en virtuel disk på systemet. For de spil, der downloades fra Internettet, er den eneste måde at installere ofte på ved at montere et diskbillede. Lad os se, hvordan du kan oprette et sådant drev.

Sådan oprettes en virtuel disk på en computer
Sådan oprettes en virtuel disk på en computer

Nødvendig

Et program til at arbejde med diskbilleder

Instruktioner

Trin 1

Download et program til arbejde med diskbilleder. Det kan være et betalt eller gratis hjælpeprogram. Blandt de gratis er den anerkendte leder Daemon Tools Lite. Fra betalte analoger kan vi anbefale alkohol 120%, ud over at læse diskbilleder kan den også oprette dem og skrive til diske. For at downloade skal du bruge pålidelige kilder eller udviklerens officielle hjemmeside.

Trin 2

Kør installationsfilen ved at dobbeltklikke, besvar spørgsmålene i installationsguiden ved at klikke på knapperne "Næste" og "Udfør". Under installationsprocessen skal du genstarte, så gem og luk alle vigtige data og dokumenter. Åbn hovedmodulet for det downloadede program ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Eller du kan klikke på Start-knappen -> Alle programmer -> Daemon-værktøjer. Resultatet bliver det samme.

Trin 3

Et vindue med titlen Mount`n`Drive Manager vises. Højreklik på den ledige plads i den nederste del, og vælg linjen "Tilføj virtuelt SCSI-drev". En anden måde er at højreklikke på programikonet i systembakken tæt på uret. Handlingerne er de samme, vælg bare linjen med kommandoen skrevet ovenfor.

Trin 4

Der vises en meddelelse om, at det virtuelle drev oprettes. Vent, indtil den forsvinder.

Åbn "Denne computer" og tjek listen over drev. Et nyt element skal vises på denne liste. For eksempel, hvis du før havde bogstaverne "C:, D:, E:", så skulle det f.eks. Være sådan her: "C:, D:, E:, F:".

Trin 5

Du har nu et virtuelt diskdrev på din computer. Det fungerer med næsten alle slags diskbilleder og integreres i operativsystemet. Du skal bare dobbeltklikke på filen for automatisk at downloade og montere. I nogle tilfælde kan to eller flere virtuelle drev på samme tid være nyttige. Hvis dette er din sag, skal du gentage trinene fra trin 3. Du kan oprette omkring 20 drev ved hjælp af dette program.

Anbefalede: