Sådan Spiller Du Warcraft 3 Gennem Garena

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Warcraft 3 Gennem Garena
Sådan Spiller Du Warcraft 3 Gennem Garena

Video: Sådan Spiller Du Warcraft 3 Gennem Garena

Video: Sådan Spiller Du Warcraft 3 Gennem Garena
Video: о чем был Warcraft III: Frozen Throne? 2024, Marts
Anonim

Warcraft 3 - et computerspil af strategigenren, oprettet for et årti siden, er stadig populært takket være de kort, der er oprettet til det, så ti spillere kan spille samtidigt i realtid. I øjeblikket er et sådant kort Dota, hvor millioner af spillere rundt om i verden kæmper med hjælp fra Garena-spilklienten.

Sådan spiller du Warcraft 3 gennem Garena
Sådan spiller du Warcraft 3 gennem Garena

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - browser;
  • - Warcraft 3.

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Warcraft 3 på din computer for at spille Dota i Garen. Åbn din browser og følg linket https://war3.org.ua/downloads/game/WarCraft_III_v124e_eng_war3.org.ua.rar. Når download er afsluttet, skal du installere spillet på din computer. Dernæst skal du installere patch til spillet i Garena - for dette gå til webstedet https://jekasoft.ru/publ/warcraft_3/1/1/35-1-0-100, vælg den ønskede programrettelse og download den. Warcraft 3's 124c patch er mest brugt i Garen, så vælg det. Kør det, og følg alle instruktionerne fra installationsprogrammet. Genstart computeren

Trin 2

Download det nyeste kort for at spille Garena. For at gøre dette skal du gå til webstedet getdota.com, følge linket for at downloade den nyeste version af kortet. I øjeblikket er det et 6,72f-kort. Når kortet er downloadet, skal du kopiere det til mappen Warcraft / maps / downloads. Start Warcraft 3, vælg enten lokalt netværk eller en enkelt spiller, klik på knappen "Opret" og sørg for, at spillet ser det downloadede kort i mappen Downloads.

Trin 3

Download og installer Garenas klient. Følg dette link https://intl.garena.com/~client/, vælg det russiske sprog for klienten på listen, klik på knappen Download. Efter installationen skal du køre programmet, klikke på kommandoen "Registrer". Udfyld følgende felter: Indtast dit brugernavn i feltet "Navn", udfyld feltet "Adgangskode", indtast det igen i feltet "Bekræft adgangskode", indtast din e-mail-adresse, vælg dit land, marker afkrydsningsfeltet ud for i feltet "Jeg er enig med licensaftalen". Klik på knappen Bekræft. Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode i systemet, vælg en server. Programmet starter opdateringen, hvis det er nødvendigt. Når du har downloadet den, skal du trykke på opdateringsknappen og vente på, at Garena starter

Trin 4

I nederste højre hjørne skal du klikke på knappen "Indstillinger", i feltet "Indstillinger for eksekverbar fil", klikke på knappen "Gennemse" og i det vindue, der åbnes, skal du vælge din eksekverbare fil til Warcraft III-spillet. Klik derefter på "OK". Klik på "Lokale spil" til venstre - vælg Warcraft III, derefter landet - Rusland / Ukraine eller en anden region efter eget valg. Vælg et rum - der skal være mindre end 225 spillere for at komme ind i det.

Trin 5

Klik på "Start", så starter Warcraft. Tryk på knappen "Lokalt netværk", og vælg spillerens kaldenavn på listen over spil. Minimer spillet, i Garena på listen til højre, vælg spillerens kaldenavn, udfør kommandoen "Tunnel". Ping-værdien vises i chatten. Hvis det er mere end 150, vil spillet "forsinke", dvs. læg på og sænk farten. Så vælg en anden vært (skaberen af spillet), og klik på Deltag, forvent at ti spillere skal rekrutteres, og værten starter spillet.

Anbefalede: