Sådan Tilføjes En Admin Css

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Admin Css
Sådan Tilføjes En Admin Css

Video: Sådan Tilføjes En Admin Css

Video: Sådan Tilføjes En Admin Css
Video: КС 1.6 /ИГРАЕМ / АДМИН ЧИТЕР ? 💯 /❤ ПИАР ВАШИХ СЕРВЕРОВ ❤ 💲💲 ПУТЬ К 12000 ПОДПИСЧИКОВ 2024, Kan
Anonim

Computerspil Counter Strike er populært blandt brugere, hovedsageligt på grund af muligheden for at spille over Internettet eller over et lokalt netværk. Ud over de officielle CS-servere er der også servere oprettet af brugerne selv. Undertiden står serverskaberen over for problemet med at få adgang til administratorkontoen.

Sådan tilføjes en admin css
Sådan tilføjes en admin css

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - browser.

Instruktioner

Trin 1

Aktivér СSS-serveren ved hjælp af hlds.exe-filen, i feltet RCON-adgangskode, indtast adgangskoden for at få adgang til serverkonsollen. Dette er nødvendigt for at tilføje en administratorkonto. Eller skriv kommandoen rcon_password "Indtast adgangskode" i konsollen.

Trin 2

For ikke konstant at indtaste denne kommando, kan du føje den til server.cfg-filen, som er placeret i Cstrike-mappen på din server. Nu kan du ændre alle de nødvendige serverindstillinger ved hjælp af konsollen. Således er du logget ind som administrator på CS-serveren.

Trin 3

Brug en anden metode til administration af CS-serveren, hvis du har installeret AMX mod. Åbn filen users.ini med notesblok i mappen… / cstrike / addons / amxmodx / configs. For at tilføje en administrator til CS-serveren skal du skrive en linje.

Trin 4

Tilføj en linje for at tilføje en administrator ved Steam ID "Game number" Abcdefghijklmnopqrstu "ce". For IP-adminpanelet skal du skrive en lignende linje, men i stedet for licensnummeret på spillet skal du indtaste IP-adressen. For at tildele en administratorkonto ved login og adgangskode skal du indtaste følgende: "Brugernavn" "Adgangskode" "abcdefghijklmnopqrstu" "a". For at ændringerne skal træde i kraft uden at genstarte serveren, skal du skrive kommandoen amx_reloadadmins i konsollen.

Trin 5

For at logge ind på serveren under en administratorkonto skal du skrive navnet "Administrator-login" i serverkonsollen setinfo "_pw" "Administratoradgangskode". Du kan også tilføje linjen bind "=" "amxmodmenu" for at lette serveradministrationen. Når du derefter trykker på knappen "Lige", åbnes administrationsmenuen.

Anbefalede: