Sådan øges Effekten På Et Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Effekten På Et Grafikkort
Sådan øges Effekten På Et Grafikkort

Video: Sådan øges Effekten På Et Grafikkort

Video: Sådan øges Effekten På Et Grafikkort
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Effekten af næsten ethvert moderne grafikkort kan øges. Faktum er, at alle grafikkort leveres med fabriksindstillinger, og for at spille det sikkert indstiller producenterne ikke processorfrekvensen og hukommelseshastigheden til det maksimale. Med standardafkøling kan videokortet overclocks med 10-15% uden problemer. Hvis du bruger yderligere køling, kan grafikkortets effekt overclockses med mere end 20%. Dette vil i høj grad øge bordets ydeevne i videospil.

Sådan øges effekten på et grafikkort
Sådan øges effekten på et grafikkort

Nødvendig

  • - Computer;
  • - ATI eller nVidia grafikkort;
  • - Catalyst Control Center-software til ATI-grafikkort;
  • - RivaTuner-software til nVidia-grafikkort

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har et ATI-grafikkort, skal du installere Catalyst Control Center-softwaren til overclock. Det skal være på førerdisken. Du kan også downloade denne applikation fra virksomhedens officielle hjemmeside. Installer applikationen, og genstart computeren.

Trin 2

Efter genstart af pc'en skal du højreklikke på et tomt rum på skrivebordet og vælge Kontrolcenter i den kontekstmenu, der vises. I vinduet, der vises, skal du markere "Avanceret" og klikke på "Næste". Et vindue med avancerede indstillinger for programmet vises. Der er en pil i øverste venstre hjørne. Klik på den med venstre museknap, og vælg derefter ATI Overdrive. Klik på låsikonet i det vindue, der vises. Dette vil låse op for overklokning af videokortets parametre.

Trin 3

Bemærk nu de to striber. Der er skydere på dem. Ved at flytte disse skydere kan du øge styrken på dit grafikkort. Først skal du flytte den øverste skyder lidt til højre. Dette øger hastigheden på grafikkortprocessoren. Derefter skal du også flytte skyderen på den nederste strimmel. På denne måde øger du hastigheden på videokortets hukommelse. Klik derefter på "Anvend" og OK. Grafikkortets effekt er øget. Hvis grafikkortet fungerer fint med disse parametre, kan du prøve at øge effekten lidt mere.

Trin 4

Hvis du ejer et nVidia-grafikkort, skal du bruge RivaTuner-softwaren. Download det og installer det på din computer. Kør programmet. Din grafikkortmodel skrives i hovedmenuen. Der er en pil ud for navnet på kortet. Klik på det, og vælg "Systemindstillinger på lavt niveau" i den menu, der vises. Et vindue med to striber vises. Hvis du flytter skyderne til højre, øges styrken på dit grafikkort. Proceduren er den samme som i det foregående tilfælde.

Anbefalede: