Sådan Gendannes Data Fra En Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Data Fra En Harddisk
Sådan Gendannes Data Fra En Harddisk

Video: Sådan Gendannes Data Fra En Harddisk

Video: Sådan Gendannes Data Fra En Harddisk
Video: Genskab slettede filer 2024, Kan
Anonim

Du har helt sikkert nogensinde oplevet en så ubehagelig situation som tab af de nødvendige data fra harddisken. Dette kan ske af forskellige årsager - diskformatering, systemfejl, utilsigtet sletning og så videre. Ingen er sikre på datatab, så du skal altid være forberedt på en sådan situation. Ud over at oprette sikkerhedskopier af filer, skal du om nødvendigt kunne gendanne mistede data fra harddisken. Der er flere måder at gøre dette på, og i denne artikel finder du instruktioner om, hvordan du gendanner dine mistede filer.

Sådan gendannes data fra en harddisk
Sådan gendannes data fra en harddisk

Nødvendig

R-Studio-program

Instruktioner

Trin 1

Vælg det program, som du vil udføre gendannelsen med. Når du gendanner FAT32-, NTFS-, EXT2-, EXT3-, UFS-filsystemer, er det mest praktisk at bruge R-Studio-programmet.

Trin 2

Download og installer det valgte program på din computer. Husk at du ikke skal installere programmet på det drev, hvorfra du vil gendanne data, men på et andet. Lad os sige, at du beslutter at bruge R-Studio. Efter installationen skal du køre programmet med administrative rettigheder. Til venstre vil du se en liste over drev, der er tilsluttet systemet. Hvis du klikker på et af elementerne på listen, vil du se drevets eller partitionens status og dets egenskaber. Vælg det ønskede drev.

Trin 3

Konfigurer scanningsindstillinger. For at gøre dette skal du fjerne markeringen fra nogle af elementerne på listen "Filsystemer", hvis det er nødvendigt. Hvis partitionstabellen er beskadiget, og logiske diske ikke vises, skal du begrænse scanningsområdet til den partition, hvorfra du har brug for at gendanne data.

Trin 4

Tryk nu på "Scan" -knappen, og start med at scanne. Denne proces kan tage lang tid, hvis du har brug for at scanne en stor mængde information. Gennemgå resultaterne, når scanningen er afsluttet. Gode indstillinger fremhæves i grønt, tvivlsomme indstillinger i gult og dårlige indstillinger i rødt. Hvis der er flere dårlige muligheder, er det bedre at gå til "RawRecovery" -funktionen. Vælg den ønskede indstilling, og klik på "Åbn drevfiler".

Trin 5

Vent, mens programmet er færdigt med at opbygge katalogtræet. "Root" -mappen indeholder rodfilsystemet. Marker afkrydsningsfelterne for at markere de filer, du vil gendanne. Klik på knappen Gendan markeret. I tilfælde af at du besluttede at gendanne alle de fundne oplysninger, skal du blot klikke på "Recovery". Vælg stien for at gemme de gendannede filer, klik på "OK".

Trin 6

Vent på, at processen er afsluttet. Det er det, nu er dine data gendannet.

Anbefalede: