Sådan Deaktiveres En Gæstekonto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres En Gæstekonto
Sådan Deaktiveres En Gæstekonto

Video: Sådan Deaktiveres En Gæstekonto

Video: Sådan Deaktiveres En Gæstekonto
Video: How to remove user guest account Windows 10 2024, Kan
Anonim

For at sikre maksimal sikkerhed har udviklerne af OS Windows leveret muligheden for at arbejde på en computer under forskellige konti. Systemet har indbyggede konti - "Gæst" og "Administrator". De, i modsætning til dem, der er oprettet af brugere, kan ikke slettes, du kan kun deaktivere dem.

Sådan deaktiveres en gæstekonto
Sådan deaktiveres en gæstekonto

Instruktioner

Trin 1

For at udføre alle de trin, der er beskrevet nedenfor, skal du have administratorrettigheder. Dobbeltklik på ikonet "Konti …" i "Kontrolpanel" og klik på gæstens "konto". I et nyt vindue skal du klikke på linket "Afbrydelse af en konto …".

Trin 2

Højreklik på ikonet Denne computer for at åbne rullemenuen. Vælg indstillingen Administrer, og vælg snap-in'en Lokale brugere i venstre side af administrationskonsolvinduet.

Trin 3

I højre halvdel af vinduet skal du åbne mappen Brugere og højreklikke på gæsteposten. I rullemenuen skal du vælge "Egenskaber" og sætte et flag i afkrydsningsfeltet "Deaktiver konto". Klik på OK for at forbuddet skal træde i kraft. Hvis du forsøger at bruge kommandoen "Slet" fra rullemenuen, rapporterer systemet, at der er opstået en fejl.

Trin 4

Du kan åbne kontrolkonsolvinduet forskelligt. Dobbeltklik på "Administration" -noden i "Kontrolpanel" og derefter på ikonet "Computerstyring".

Trin 5

Åbn programstartvinduet ved at trykke på Win + R-genvejstasterne, eller vælg indstillingen Kør i menuen Start, og indtast kommandoen lusrmgr.msc. Udvid mappen Brugere i administrationskonsolvinduet.

Trin 6

Udvid noden Administrative værktøjer i Kontrolpanel, og dobbeltklik derefter på ikonet for lokal sikkerhedspolitik. I managementkonsollen skal du vælge snap-in'en Lokale politikker og udvide mappen Sikkerhedsindstillinger.

Trin 7

Find listen Konti: Kontostatus "Gæst" på listen over politikker og højreklik på den. Kontroller "Egenskaber", og flyt alternativknappen til "Deaktiver" -positionen.

Trin 8

Hvis du vil deaktivere gæstekontoen i XP Home Edition, Vista Home Basic og Vista Home Premium, skal du gå til fejlsikret tilstand under administratorkontoen. For at gøre dette skal du vente på POST-bip efter at have tændt computeren og trykke på F8.

Trin 9

I startindstillingsmenuen skal du bruge op- og nedkontroltasterne til at vælge fejlsikret tilstand og trykke på Enter. Svar “Ja” på spørgsmålet om at fortsætte med at arbejde i denne tilstand. Når systemet er startet, skal du deaktivere gæstekontoen ved hjælp af en af ovenstående metoder.

Anbefalede: