Hvor Skal Du åbne Windows 7-nøglen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du åbne Windows 7-nøglen
Hvor Skal Du åbne Windows 7-nøglen

Video: Hvor Skal Du åbne Windows 7-nøglen

Video: Hvor Skal Du åbne Windows 7-nøglen
Video: GIGABYTE 100 Series - Windows 7 USB Installation Tool 2024, Kan
Anonim

Efter installation af Windows 7 kan systemet bruges i 30 dage, hvorefter det låses, indtil licensnøglen er indtastet. For at aktivere inden udløbet af denne periode skal du bruge det relevante punkt i systemindstillingerne.

Hvor skal du åbne Windows 7-nøglen
Hvor skal du åbne Windows 7-nøglen

Nødvendig

Windows 7 licensnøgle

Instruktioner

Trin 1

For at indtaste din produktnøgle skal du gå til det relevante afsnit i dit operativsystem. For at gøre dette skal du åbne menuen "Start" og højreklikke på punktet "Computer". Vælg attributten "Egenskaber" på den liste, der vises.

Trin 2

I et nyt vindue kan du se oplysninger om computeren og versionen af det anvendte operativsystem. For at gå til afsnittet om produktaktivering skal du klikke på linket Aktivér Windows nu nederst i Windows-aktiveringsmenuen.

Trin 3

I det vindue, der vises, bliver du bedt om at vælge en af metoderne til aktivering af systemet - direkte via internettet eller telefonisk. Det første element betragtes som den mest bekvemme aktiveringsmulighed. Den anden mulighed skal kun vælges, hvis du ikke har en fungerende netværksforbindelse.

Trin 4

Når du har valgt "Aktiver Windows over internettet", skal du indtaste produktnøglen, der er trykt på kassen med den licenserede disk. Hvis kombinationen er indtastet korrekt, vil du se en meddelelse om den vellykkede aktiveringsprocedure.

Trin 5

For at modtage koden via telefon skal du vælge Vis andre aktiveringsmetoder. Indtast derefter din produktnøgle, som vises i diskfeltet i Windows 7. Klik derefter på linket "Brug det automatiske telefonsystem". I det næste vindue skal du vælge landet for dit ophold og ringe til det telefonnummer, der vises på skærmen.

Trin 6

Følg instruktionerne på telefonsvareren for at fuldføre aktiveringen. Det automatiske program beder dig om at indtaste produktkoden, som vises på skærmen. Indtastning skal ske ved hjælp af telefonens tastatur. Hvis operationen udføres korrekt, får du en aktiveringskode, som du skal skrive ned eller straks indtaste i aktiveringsprogramvinduet. Hvis du ikke kan indtaste koden korrekt, skal du holde dig på linjen for at tale med en Microsoft-supportspecialist.

Anbefalede: