Sådan Deaktiveres Sprogbjælken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Sprogbjælken
Sådan Deaktiveres Sprogbjælken

Video: Sådan Deaktiveres Sprogbjælken

Video: Sådan Deaktiveres Sprogbjælken
Video: Sådan deaktiveres undertekster på youtube nemt 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af sproglinjen kan brugeren let udføre skriveopgaver og skifte tastaturlayout. Sprogbjælkeikonet kan placeres hvor som helst på "Desktop", ofte placeres det i meddelelsesområdet på "Proceslinjen". Hvis du ikke har brug for dette værktøj, kan du skjule eller lukke sproglinjen.

Sådan deaktiveres sprogbjælken
Sådan deaktiveres sprogbjælken

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil placere sproglinjen i meddelelsesområdet på "Proceslinjen", skal du flytte musemarkøren til dens ikon, højreklikke på den og vælge kommandoen "Minimer" i rullemenuen eller klikke på knappen [-] placeret i øverste højre hjørne sprogbjælke.

Trin 2

Hvis du har brug for at deaktivere sprogbjælken og fjerne den fra "Desktop", skal du højreklikke på dens ikon og vælge kommandoen "Luk sproglinjen" i rullemenuen. Denne lukning fjerner ikke tekstinputtjenesterne. Det samme kan gøres på en anden måde.

Trin 3

Klik på højre museknap i et hvilket som helst ledigt område på "Proceslinjen". Vælg "Værktøjslinjer" i rullemenuen. Fjern markøren fra punktet "Sprogslinje" i den udvidede undermenu ved at klikke på den med venstre museknap. Du kan returnere visningen af sprogbjælken på samme måde.

Trin 4

For at tilpasse visningen af sproglinjen skal du åbne "Kontrolpanel" fra menuen "Start". I kategorien Dato, klokkeslæt, region og sprog skal du vælge ikonet Regional og sprogindstillinger. I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Sprog" og klikke på knappen "Detaljer".

Trin 5

I det ekstra vindue "Sprog- og tekstinputtjenester", der åbnes, skal du gå til fanen "Indstillinger" og klikke på knappen "Sprogbjælke" i afsnittet "Indstillinger" (placeret nederst i vinduet). Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis sprogbjælke på skrivebordet og yderligere ikon på proceslinjeikonet i vinduet Sprogbjælkeindstillinger.

Trin 6

Klik på OK-knappen i vinduet Indstillinger for sproglinje, knappen Anvend i vinduet Sprog og teksttjenester og knappen Anvend i dialogboksen Regionale og sprogindstillinger. Luk det sidste vindue ved at klikke på OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: