Sådan Laver Du Etiketter Med En Gennemsigtig Baggrund

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Etiketter Med En Gennemsigtig Baggrund
Sådan Laver Du Etiketter Med En Gennemsigtig Baggrund

Video: Sådan Laver Du Etiketter Med En Gennemsigtig Baggrund

Video: Sådan Laver Du Etiketter Med En Gennemsigtig Baggrund
Video: Guide - Transperant - Paint.NET 2024, Kan
Anonim

Udseendet på Windows-skrivebordet skaber en bestemt stemning, når du bruger din computer til arbejde eller leg. Og i sig selv kan design af dets elementers udseende være en interessant aktivitet. Den mest betydningsfulde komponent efter baggrundsbilledet er skrivebordsgenveje, og tilstedeværelsen af en baggrundsudfyldning under deres billedtekster kan i høj grad ødelægge udseendet. Systemet har flere indstillinger, der gør baggrunden for ikonetiketter gennemsigtige.

Sådan laver du etiketter med en gennemsigtig baggrund
Sådan laver du etiketter med en gennemsigtig baggrund

Instruktioner

Trin 1

Åbn komponentvinduet Systemegenskaber. For at gøre dette skal du åbne genvejsmenuen ved at højreklikke på "Denne computer" genvej på skrivebordet og vælge det laveste punkt i det - "Egenskaber". Hvis visningen af denne genvej er deaktiveret på dit system, skal du åbne hovedmenuen på "Start" -knappen og højreklikke på punktet "Computer" - dette er det samme systemelement og kontekstmenuen med "Egenskaber" -punktet vil se nøjagtigt det samme ud. Hvis du af en eller anden grund ikke finder det ønskede element der, skal du bruge kombinationen WIN + Pause.

Trin 2

Gå til systemegenskabsvinduet på fanen "Avanceret", og klik på en af knapperne mærket "Indstillinger", som er placeret i afsnittet "Ydeevne".

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet for "Special effects", hvis det ikke er der. Find derefter linjen "Drop skygger fra skrivebordsikoner" på listen over effekter under dette felt. Marker det tilsvarende afkrydsningsfelt, og klik på knappen "OK".

Trin 4

Hvis dette ikke er nok, kan du i Windows XP højreklikke på pladsen på skrivebordet, der er fri for genveje, og vælge Egenskaber i genvejsmenuen.

Trin 5

Gå til fanen "Desktop" i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Tilpas Desktop" for at åbne et ekstra vindue med titlen "Desktop Elements".

Trin 6

Klik på fanen Web, og fjern markeringen i feltet Frys skrivebordsgenstande. Fjern derefter afkrydsningsfelterne for alle linjer på "Websider" -listen.

Trin 7

Luk begge vinduer med indstillinger for skærmegenskaber ved at klikke på "OK" -knapperne i hver af dem.

Trin 8

En anden mulig årsag kan være, at systemet bruger høj kontrasttilstand. Den tilsvarende OS-indstilling kan annulleres via Windows Kontrolpanel. Åbn hovedmenuen på Start-knappen, start Kontrolpanel, og klik på linket Tilgængelighed.

Trin 9

Klik på linket "Juster tekstkontrast og skærmfarve" i afsnittet "Vælg et job".

Trin 10

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Høj kontrast, og klik på OK.

Anbefalede: