Sådan Tilsluttes En LPT-printer Til En USB-port

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En LPT-printer Til En USB-port
Sådan Tilsluttes En LPT-printer Til En USB-port

Video: Sådan Tilsluttes En LPT-printer Til En USB-port

Video: Sådan Tilsluttes En LPT-printer Til En USB-port
Video: Переходник LPT to USB. Оживляем древний принтер! 2024, Kan
Anonim

LPT - stikket, der bruges i nogle modeller af printere, i moderne computere er som regel fraværende, hvilket komplicerer processen med at bruge udstyret. For at bruge en LPT-printer skal du købe en speciel adapter og konfigurere softwaren.

Sådan tilsluttes en LPT-printer til en USB-port
Sådan tilsluttes en LPT-printer til en USB-port

Nødvendig

LPT-USB-adapter

Instruktioner

Trin 1

Køb en LPT-USB-adapter. Du kan købe det i en computerbutik eller på markedet for radiovarer, hvor alle slags adaptere til sådanne enheder sælges. Anbring den ene ende af adapteren over printerkablet, og fastgør den. Sæt den anden ende af ledningen i en USB-port på din computer.

Trin 2

Efter tilslutning skal du vente på, at enheden registreres i systemet. Mest sandsynligt genkender systemet ikke den installerede printer, og derfor bliver du nødt til at downloade de relevante enhedsdrivere.

Trin 3

Indsæt den disk, der fulgte med printeren, i din computers drev. Vent på, at disken er indlæst, og klik derefter på menuen "Start". Højreklik på Computer og klik på Egenskaber. På venstre side af vinduet, der vises, skal du vælge "Enhedshåndtering" og gå til afsnittet "Printere". Højreklik på den ukendte hardware, og vælg "Opdater driver", vælg derefter "Søg automatisk efter hardwaredrivere" og klik på "Næste".

Trin 4

Hvis du ikke har en printerdisk, skal du gå til den officielle webside for din enhedsproducent. Find sektionen "Service og support" eller "Driverdownloads", find derefter din printermodel, og download de tilsvarende filer ved hjælp af webstedsmenuen. Efter download skal du installere det downloadede installationsprogram ved at køre det på din computer.

Trin 5

Efter installation af driveren skal du tilslutte printeren igen og genstarte computerens operativsystem. Gå til "Start" - "Enheder og printere". Hvis din printer vises i det valgte afsnit, blev installationen gennemført, og du kan starte udskrivningen.

Anbefalede: