Sådan Installeres Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Linux
Sådan Installeres Linux

Video: Sådan Installeres Linux

Video: Sådan Installeres Linux
Video: Работа с логами в Linux // Бесплатный урок OTUS 2024, Kan
Anonim

Du vil ikke overraske nogen ved at installere forskellige operativsystemer på en computer. Som regel var det i de fleste tilfælde forskellige versioner fra Microsoft. I dag bliver de samtidigt installerede Windows- og Linux-operativsystemer mere og mere populære.

Sådan installeres Linux
Sådan installeres Linux

Nødvendig

Linux-distributionsdisk

Instruktioner

Trin 1

Vi sætter Linux-distributionsdisken i DVD-ROM-drevet og tænder computeren. Start i BIOS-menuen, gå til fanen boot, og vælg funktionen "enhedsprioritet", hvor vi vælger den første CD / DVD, der skal startes.

Trin 2

Vi starter fra disk. I handlingsvalgmenuen, der vises, skal du markere "Kør Runtu Gnome uden installation på en computer" og trykke på Enter. Systemet downloader filerne, og et skrivebord med flere ikoner vises på skærmen. Efter opstart af systemet fra disk ser vi følgende billede:

Trin 3

Vælg og aktiver ikonet "Installation" på skrivebordet. Et vindue til valg af sprog vises i den første dialogboks. Vælg "Russisk", og klik på knappen "Næste". I det næste vindue vælger vi vores placering ved hjælp af et interaktivt kort og angiver det aktuelle tidspunkt. Systemet tildeler os automatisk en tidszone.

Trin 4

Valg af tastaturlayout. Vælg "Rusland-Winkeys" på listen, og tryk på knappen "Næste".

Trin 5

Valg af et sted at installere operativsystemet. Installationsprogrammet scanner de tilgængelige drev og viser en liste til valg af system. Vi markerer det oprettede afsnit og klikker på "Næste".

Trin 6

Vi opretter en ny konto. Det er vigtigt at bruge korte navne. Vi skriver dem med latinske bogstaver.

Trin 7

Vælg mapper på harddiske, der skal importeres til Linux OS. Hvis der ikke er et sådant behov - spring dette afsnit over og klik på "Næste".

Trin 8

Vi kontrollerer alle de indtastede data i dialogboksen og klikker på knappen "Installer". Inden for 15 til 20 minutter fuldfører systemet en komplet Linux-installation. Før du genstarter computeren, skal du fjerne disken fra drevet og genstarte. Brug pilene til at vælge det ønskede operativsystem, der skal startes - Linux eller Windows.

Anbefalede: