Sådan Tilføjes Russisk Layout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Russisk Layout
Sådan Tilføjes Russisk Layout

Video: Sådan Tilføjes Russisk Layout

Video: Sådan Tilføjes Russisk Layout
Video: Russisk lektion 1 2024, April
Anonim

Layout er den måde, du indtaster tekst på. På tastaturet er bogstaverne arrangeret i en bestemt rækkefølge, hvilket faktisk er layoutet. Hvis du ønsker det, kan du installere næsten ethvert layout på tastaturet. Fra engelsk til japansk.

Sådan tilføjes russisk layout
Sådan tilføjes russisk layout

Instruktioner

Trin 1

Se hvilke layout der er installeret som standard. Hvis der er installeret et russisk operativsystem på din pc, skal det russiske layout også være installeret. Hvis det af en eller anden grund ikke er der, kan dette rettes ved hjælp af "sprogbjælken".

Trin 2

Gå til menuen Start-knap Vælg Kontrolpanel. Find tastaturikonet der. Du kan forkorte stien og bare højreklikke på den blå firkant på værktøjslinjen, som f.eks. Indeholder bogstaverne EN. en kontekstmenu vises.

Trin 3

Vælg punktet "Indstillinger" i det for at tilføje det russiske layout. Der vises et vindue, der viser alle de layout, der er installeret på din pc. I dette tilfælde er dette sandsynligvis kun det engelske layout. Klik på knappen "Tilføj" for at installere det russiske layout. et andet vindue vises.

Trin 4

Vælg det russiske sprog på listen, klik på det en gang med venstre museknap og klik på OK. Nu vises det valgte sprog også på listen. Klik på knappen OK for at anvende ændringerne.

Trin 5

Indstil tastaturgenvejen, som du skifter layout efter behov. Det er muligvis allerede installeret. Dette er typisk CTRL + Shift-tastekombinationen. Hvis det ikke passer dig, kan du ændre det. Højreklik på ikonet for sprogbjælken, og vælg "Indstillinger" i den kontekstmenu, der vises.

Trin 6

Klik på knappen "Tastaturindstillinger" i det vindue, der åbnes. Det første punkt på listen, der vises, angiver den tastekombination, som du kan skifte sprog med i øjeblikket. Dobbeltklik på venstre museknap på dette emne. Et vindue åbnes, hvor du kan ændre tastaturgenvejen. Sandt nok har du ikke meget valg. Shift-tasten forbliver under alle omstændigheder. Du kan erstatte CRTL med alt="Image" eller omvendt, afhængigt af hvilken tastaturgenvej der er mere praktisk for dig.

Anbefalede: