Sådan Tilføjes Et Russisk Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Russisk Tastatur
Sådan Tilføjes Et Russisk Tastatur

Video: Sådan Tilføjes Et Russisk Tastatur

Video: Sådan Tilføjes Et Russisk Tastatur
Video: Sådan laves en ægte russisk vodkacocktail (Mors) 2024, April
Anonim

Ikke alle computere har russiske tastaturlayouter som standard. Ofte opstår der nogle vanskeligheder med tilføjelsen af et ekstra layout, da indstillingerne er skjult langt nok i systemet.

Sådan tilføjes et russisk tastatur
Sådan tilføjes et russisk tastatur

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at det russiske tastaturlayout ikke er tilføjet tidligere. For at gøre dette skal du bruge Shift + Alt / Ctrl-tastekombinationen, eller hvis der ikke er tildelt nogen genvej til at ændre tastaturet, skal du bruge sproglinjen nederst på skærmen. For at gøre dette skal du klikke på ikonet og se, om der er et russisk layout på listen, hvis ikke, skal du rette denne parameter ved hjælp af systemkonfigurationsindstillingerne i det tilsvarende element på kontrolpanelet.

Trin 2

Åbn menuen Regional og sprogindstillinger i din computers kontrolpanel. Du får vist vinduet med sprogindstillinger. Her kan du tilføje nye tastaturlayouter, slette unødvendige, ændre tastaturgenvejen for at kontrollere input, tilpasse tastaturet på en bestemt måde, når du arbejder i individuelle programmer og mange andre.

Trin 3

Det er bedst at oprette et gendannelsespunkt for hurtigt at rulle tilbage til tidligere værdier, før der foretages ændringer i systemet. Dette sparer dig tid, hvis du ved et uheld konfigurerer layoutet forkert. Dette kan gøres ved hjælp af listen over standardværktøjer i Start-menuen.

Trin 4

Klik på fanen Sprog. Til højre vil du se en knap "Flere detaljer, klik på den. I det nye vindue, der åbnes, skal du sørge for, at ingen af elementerne på fanen "Avanceret" er markeret, især yderligere teksttjenester. Gå tilbage til den første fane.

Trin 5

Klik på knappen "Tilføj", vælg det russiske tastaturlayout, såvel som dem, du vil bruge i fremtiden ud over det. Åbn tastaturindstillingerne, og tildel tasterne til at skifte inputsprog, der passer dig. I det nye vindue, der vises, skal du klikke på skift tastaturgenvej, foretage de ønskede ændringer og gemme dem. Luk alle vinduer ved at trykke på "OK" -knappen en efter en.

Anbefalede: