Sådan Tilsluttes En Intern Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Intern Tv-tuner
Sådan Tilsluttes En Intern Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Intern Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Intern Tv-tuner
Video: Настройка, сортировка цифровых телевизионных каналов Haier Android TV 9 2024, Kan
Anonim

Tv-tunere bruges til at se tv-kanaler ved hjælp af en computer eller bærbar computer. Interne tunere kan kun tilsluttes en stationær pc, fordi installeret direkte i systemenheden.

Sådan tilsluttes en intern tv-tuner
Sådan tilsluttes en intern tv-tuner

Nødvendig

krydskruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Alle moderne interne tv-tunere opretter forbindelse til en PCI-port, der ligger på computerens bundkort. Sørg for, at din pc har et gratis PCI-stik. Vælg den tv-tuner, der passer til dine behov. Moderne modeller kan styres ved hjælp af fjernbetjeningen med deres egen infrarøde port.

Trin 2

Sluk for din computer, og tilslut en tv-tuner til PCI-stikket. Undertiden kræver dette, at metalpladen løsnes fra bagsiden af systemkassen. Tilslut det relevante kabel til TV-tunerens antennestik. Du kan bruge en indendørs antenne eller satellit-tv-kabel.

Trin 3

Tænd for din computer, og vent på, at en ny enhed registreres. Installer den nødvendige software til opsætning og betjening af tv-tuneren. Hvis du ikke har en disk, der indeholder de filer, du ønsker, skal du åbne en webbrowser og gå til producentens websted for det udstyr. Download det krævede program derfra.

Trin 4

Kør det installerede værktøj. Søg efter kanaler, og juster billedkvaliteten. Gem dine indstillinger. Der er to muligheder for at udsende lyd fra tv-tuneren. Tilslut højttalerkablet til det dedikerede stik på tv-tuneren. Nu transmitteres lydsignalet kun fra denne enhed. Dette er ikke altid praktisk.

Trin 5

Der er specielle kabler designet til at forbinde en tv-tuner til et computers lydkort. I begge ender af dette kabel er der et Mini-stik (3,5 mm) stik. Opret denne forbindelse. I indstillingerne for lydkortet skal du angive den anvendte port som den signalmodtagende kilde. Bedre at oprette forbindelse til Audio In-porten. Nu kan du afspille lydsignal fra tv-tuner og computerapplikationer på samme tid. Tilslut IR-sensoren, og kontroller, at fjernbetjeningen fungerer.

Anbefalede: