Sådan Fjernes Farve Fra Et Ikon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Farve Fra Et Ikon
Sådan Fjernes Farve Fra Et Ikon

Video: Sådan Fjernes Farve Fra Et Ikon

Video: Sådan Fjernes Farve Fra Et Ikon
Video: Sådan afmonterer og monterer du et gearhjul 2024, Kan
Anonim

Hvis etiketterne til genveje på skrivebordet i Windows-operativsystemet konstant har en farvefarve i baggrunden og ser ud som om genveje konstant er fremhævet, kan årsagen til dette muligvis være skjult i de forkerte OS-indstillinger. Der er flere sådanne indstillinger i systemet, der kan påvirke manglen på gennemsigtighed i inskriptionernes baggrund.

Sådan fjernes farve fra et ikon
Sådan fjernes farve fra et ikon

Instruktioner

Trin 1

Start "Systemegenskaber" -komponenten i dit operativsystem - højreklik på genvejen "Denne computer" på skrivebordet, og vælg linjen "Egenskaber" i genvejsmenuen. En alternativ måde at starte denne komponent på er at bruge kombinationen Win + pause genvejstast.

Trin 2

Klik på knappen Indstillinger under fanen Avanceret i komponentvinduet. Der er flere knapper med denne inskription - du har brug for den, der findes i afsnittet "Performance".

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Special effects", hvis denne indstilling ikke allerede er markeret. På listen over effekter, der er placeret nedenfor, skal du finde og sætte et mærke i afkrydsningsfeltet i linjen "Casting skygger med ikoner på skrivebordet." Klik på knappen "OK" for at foretage dine ændringer.

Trin 4

Hvis det på denne måde ikke er muligt at fjerne baggrunden under etiketterne til genveje, kan du, når du bruger Windows XP, vælge "Egenskaber" i genvejsmenuen, der vises efter at du højreklikker på skrivebordet uden genveje.

Trin 5

Åbn vinduet Desktop Elements ved at klikke på knappen Tilpas Desktop på fanen Desktop.

Trin 6

Gå til fanen "Web" i det vindue, der åbnes, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for påskriften "Frys skrivebordselementer". Derefter skal du fjerne markeringen i alle afkrydsningsfelterne på listen under etiketten "Websider".

Trin 7

Klik på "OK" -knapperne i begge åbne vinduer med indstillinger for skærmegenskaber for at foretage ændringerne.

Trin 8

Sørg for, at systemet ikke bruger høj kontrasttilstand, hvis baggrundsudfyldningen under etiketetiketterne stadig er til stede. Den tilsvarende indstilling kan tilgås via kontrolpanelet - et link til det er placeret i Windows-hovedmenuen på "Start" -knappen. Efter start af panelet skal du klikke på påskriften "Tilgængelighed".

Trin 9

Klik på linket "Juster tekstkontrast og skærmfarve" i afsnittet "Vælg en opgave". Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Høj kontrast, og foretag ændringerne ved at klikke på OK.

Anbefalede: