Sådan Deaktiveres Systemadministratoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Systemadministratoren
Sådan Deaktiveres Systemadministratoren

Video: Sådan Deaktiveres Systemadministratoren

Video: Sådan Deaktiveres Systemadministratoren
Video: ✅ Como desactivar u ocultar la Configuración y Panel de Control en Windows 10. 2024, Kan
Anonim

Computere med det forudinstallerede Windows 7-operativsystem er konfigureret således, at administratorkontoen er inaktiv, og standardbrugeren har lidt nedsatte rettigheder. Når du installerer programmer og foretager ændringer i registreringsdatabasen, modtager du muligvis advarsler om, at der ikke er tilstrækkelige adgangsrettigheder til at udføre disse handlinger.

Sådan deaktiveres systemadministratoren
Sådan deaktiveres systemadministratoren

Instruktioner

Trin 1

Kør applikationen, hvis udførelse kræver administratorrettigheder på dens vegne. For at gøre dette skal du kalde filens interne menu (ved at højreklikke på filen) og klikke på punktet "Kør som administrator". Skift dine egne brugerrettigheder til admina. Start brugerkonti. For at gøre dette skal du skrive kommandokontrol brugerpasswords2 i kørelinjen tilgængelig i hovedmenuen Start.

Trin 2

Gå til fanen "Avanceret" og klik på den samme knap for at åbne bruger- og gruppeindstillingsvinduet. Find din bruger og højreklik på hans navn, og vælg derefter "Egenskaber". Klik på fanen Gruppemedlemskab, og tilføj brugergruppen Administratorer. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Tilføj" og derefter - "Avanceret" og "Søg". Vælg en gruppe, og klik på "OK". Afslut tilføjelsen af gruppen og klik på "Anvend". Genstart computeren, så din nye systemtilladelse træder i kraft.

Trin 3

Hvis der er indstillet en adgangskode til brugeren "Administrator", kan den slettes ved hjælp af LiveCD, som inkluderer Windows Key Enterprise-værktøjet. Start fra disk og nulstil din adgangskode. Hvis du ikke har sådanne medier, kan du købe det i en specialbutik. På dette tidspunkt har næsten enhver distribution af operativsystemet indbyggede hjælpeprogrammer på disken.

Trin 4

Du kan også downloade et billede af et sådant system på Internettet. Du kan indstille din egen adgangskode til administratoren. For at gøre dette skal du gå til "Brugerkonti". Vælg derefter administratorindgangen. Vælg "Indstil adgangskode". Indtast din adgangskode, helst store og små bogstaver. Gem ændringer, og genstart computeren.

Anbefalede: