Sådan Frakobles En Computer Via Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Frakobles En Computer Via Et Lokalt Netværk
Sådan Frakobles En Computer Via Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Frakobles En Computer Via Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Frakobles En Computer Via Et Lokalt Netværk
Video: How to Setup or Configure LAN Internet Connection to Laptop or Desktop PC 2024, Kan
Anonim

Afbrydelse af computeren fra det lokale netværk kan ske på flere måder. Faktisk er dette en minutoperation, som selv en person uden visse færdigheder kan håndtere.

Sådan frakobles en computer via et lokalt netværk
Sådan frakobles en computer via et lokalt netværk

Instruktioner

Trin 1

Hvis internetkabelstikket er i modemstikket, når computeren er tændt, skal du afbryde forbindelsen via det lokale netværk ved at højreklikke på det tilsvarende ikon i programpanelet, der kører i baggrunden. I menuen, der åbnes, skal du blot vælge handlingen "Deaktiver". En lignende effekt vil også være ved at dobbeltklikke på venstre museknap på dette ikon, mens du i det vindue, der åbnes, skal du vælge den relevante handling og vente et stykke tid på, at computeren lukker ned i det lokale netværk.

Trin 2

Åbn netværksforbindelsesmappen i kontrolpanelet på din computer. Dobbeltklik på venstre museknap på den lokale netværksforbindelse, i vinduet, der åbnes, skal du klikke på knappen "Afbryd". Denne metode svarer til den første, den er relevant i tilfælde, hvor du ikke er konfigureret til at vise den tilsvarende genvej på proceslinjen.

Trin 3

Hvis du har brug for at afbryde din computer fra det lokale netværk, så IP-adressen ændres, skal du frakoble alle aktive forbindelser ved hjælp af en af metoderne beskrevet ovenfor. Fjern internetkabelstikket forsigtigt fra modemmet, og vent et par minutter. Tilslut det derefter igen (fungerer kun, hvis du har en dynamisk adressetype).

Trin 4

For at udføre yderligere arbejde på Internettet skal du åbne mappen med netværksforbindelser via menuen "Start" eller på kontrolpanelet. Dobbeltklik på det lokale netværksikon, derefter vises der et lille tændingsvindue. Proceduren kræver ikke din indblanding. Vent et stykke tid, indtil din computer får tildelt DNS- og IP-adresser. Derefter kan du oprette forbindelse til internettet.

Trin 5

Brug den mest almindelige måde at afbryde forbindelsen via det lokale netværk på - træk kablet ud fra det tilsvarende stik på LAN-modemet, vent et stykke tid på, at forbindelsen nulstilles i systemet.

Anbefalede: