Sådan Skjules Radmin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules Radmin
Sådan Skjules Radmin

Video: Sådan Skjules Radmin

Video: Sådan Skjules Radmin
Video: РАЗДВОЕНИЕ ЛИЧНОСТИ! КТО ЭТОТ НОВЕНЬКИЙ?! Мальчик Ангел и Демон! 2024, Kan
Anonim

Radmin er et shareware-program, der giver dig mulighed for at fjernadministrere en personlig computer på et lokalt netværk. Som regel bruges denne software i store virksomheder til at spore medarbejdernes arbejde, så i nogle tilfælde er det nødvendigt at skjule Radmin fra bakken.

Sådan skjules radmin
Sådan skjules radmin

Nødvendig

Radmin Server 3.4-program

Instruktioner

Trin 1

Installer Radmin Server 3.4 på din computer. Faktum er, at kun denne version af applikationen har indstillingen "Vis ikke i bakken". Den er dog ikke tilgængelig til direkte download og kræver udfyldelse af anmodningsformularen, som findes på linket https://www.radmin.ru/support/no_tray_icon_request.php. Efter behandling af din ansøgning sender medarbejdere fra udviklerfirmaet dig et downloadlink og instruktioner til installation og konfiguration af programmet via e-mail.

Trin 2

Kør filen rserv34ru.exe på den computer, du skal oprette forbindelse til fjernarbejde. En dialogboks med installationsinstruktioner vises. Alle programfiler placeres i systemkataloget, og det tilsvarende ikon vises i bakken. Højreklik på den, og vælg "Konfigurer Radmin Server". Gå til fanen "Adgangsret".

Trin 3

Vælg en sikkerhedstilstand, og tilføj den aktuelle bruger til den. Indtast hans navn og adgangskode for at få adgang til computeren. Gå derefter til hovedindstillingsmenuen. Angiv forbindelsesporten, og aktiver funktionen "Anmod om bekræftelse fra brugeren". Øverst til venstre er der en bakkeikon-knap. Klik på den, og vælg "Vis ikke i bakke" i rullemenuen. Programmet bliver således skjult for brugeren, og du kan frit observere hans arbejde.

Trin 4

Installer Radmin Viewer 3.4, som kræves for at oprette forbindelse til en fjerncomputer. Når installationen er afsluttet, skal du starte programmet og oprette en ny forbindelse, hvor du angiver dataene på den computer, hvor Radmin Server 3.4 er installeret.

Trin 5

Derefter skal du højreklikke på den nye forbindelse og vælge "Kontrol". Indtast login og adgangskode. Hvis du derefter opretter forbindelse til skrivebordet på fjerncomputeren, er programindstillingerne korrekte. I dette tilfælde kan fjernbrugeren ikke se din aktivitet i bakken.

Anbefalede: