Sådan Vises Et Ikon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises Et Ikon
Sådan Vises Et Ikon

Video: Sådan Vises Et Ikon

Video: Sådan Vises Et Ikon
Video: Хит сезона! Красивая, теплая и модная женская шапка-ушанка на любой размер и толщину пряжи! Часть 1 2024, April
Anonim

Et ikon er en genvej, der viser et link til en bestemt fil. Afhængigt af filformatet og computerindstillingerne bruges ikoner, der viser programlogoer, formater eller blot billeder, der er indstillet af brugeren. Hvis du vil, kan du få vist filikonet for hurtig adgang, for eksempel i Start-menuen.

Sådan vises et ikon
Sådan vises et ikon

Instruktioner

Trin 1

For at få vist ikonet i Start-menuen skal du åbne mappen med det og gribe det med venstre museknap. Uden at slippe knappen, træk markøren sammen med ikonet til Start-menuen på skrivebordspanelet, vent på, at den åbnes. Løft ikonet til den øverste halvdel af menuen (over linjen "Programmer"). Ikonet vises straks i menuen.

Trin 2

Hvis du vil oprette en genvej til en fil et andet sted, skal du åbne destinationsmappen og højreklikke på et tomt rum. Vælg kommandoen "Opret" og derefter "Genvej". Genvejstegnet vises i mappen, og i feltet Objektplacering skal du i det nye vindue klikke på knappen Gennemse. Vælg den mappe, hvor den ønskede fil er placeret, og vælg derefter selve filen og knappen "Næste". Tildel genvej til et navn, og klik på Udfør. Genvejen modtager det samme ikon som kildefilen.

Anbefalede: