Sådan Oprettes Et Genvejsikon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Genvejsikon
Sådan Oprettes Et Genvejsikon

Video: Sådan Oprettes Et Genvejsikon

Video: Sådan Oprettes Et Genvejsikon
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, April
Anonim

En genvej til at starte et program er en meget praktisk ting. Under installationen tilbyder mange applikationer at oprette en startgenvej på skrivebordet. Hvis du enten har glemt, eller dette tilbud ikke er modtaget, skal du ikke frarådes, da du er i stand til selv at oprette en genvej. Hvordan gør man det?

Sådan oprettes et genvejsikon
Sådan oprettes et genvejsikon

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på en ledig plads på skrivebordet. En menu vises foran dig. I den skal du vælge "Opret" og derefter "Genvej". Derefter føres du til dialogboksen til oprettelse af genveje. For at lave et genvejsikon er det meget vigtigt at angive placeringen af det originale programstartikon korrekt.

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse". Følg derefter biblioteket til placeringen af det originale ikon, og dobbeltklik på det. Klik på knappen Afslut. Genvejen er oprettet og klar til brug. Det har det samme ikon som originalen, så du nemt kan finde det på dit skrivebord.

Trin 3

Højreklik på startikonet for den applikation, du er interesseret i. Du får vist en menu. Vælg elementet "Opret genvej" i det. Du kan bruge denne alternative metode til at oprette et genvejsikon uden at angive en bestemt placering til programmet, da denne adresse automatisk angives.

Trin 4

Når du venstreklikker på elementet "Opret genvej", vises genvejsikonet i samme mappe. Du kan trække det til et hvilket som helst sted, der passer dig, og skal ikke bekymre dig om, at det ikke fungerer efter det. Placer det for eksempel på dit skrivebord for at fremskynde adgangen til applikationen.

Trin 5

Skift genvejsikonet, hvis du ikke kan lide det. Dette kan gøres som følger. Højreklik på genvejen, og vælg derefter "Egenskaber" i den menu, der vises. Der vises et vindue med oplysninger om genvejen: placeringen af originalen på computeren osv. Find knappen Skift ikon. Du vil se et vindue med det originale genvejsikon.

Trin 6

Klik på knappen "Gennemse", og find mappen med andre ikoner. Disse skal være små billeder. Almindelige fotografier kan ikke bruges på grund af deres store volumen. Hvis du ikke har et passende ikon, skal du downloade det på Internettet.

Anbefalede: