Sådan Oprettes En Registreringsdatabase-fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Registreringsdatabase-fil
Sådan Oprettes En Registreringsdatabase-fil

Video: Sådan Oprettes En Registreringsdatabase-fil

Video: Sådan Oprettes En Registreringsdatabase-fil
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, Kan
Anonim

Windows-registreringsdatabasen, der faktisk er en hierarkisk database, er en integreret og vigtig del af dette operativsystem. Det gemmer konfigurationsdata til de fleste applikationer, komponenter og undersystemer. Til manuel overførsel af indstillinger eller til sikkerhedskopieringsformål skal du muligvis oprette en registreringsdatabase-fil, der indeholder en kopi af data fra en af dens grene eller hele registreringsdatabasen.

Sådan oprettes en registreringsdatabase-fil
Sådan oprettes en registreringsdatabase-fil

Nødvendig

Windows Registreringseditor

Instruktioner

Trin 1

Åbn dialogboksen til programstarter. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" på proceslinjen. Klik derefter på "Kør" i menuen, der vises.

Hvis menuen, der vises efter at have klikket på "Start" -knappen, ikke indeholder et "Kør" -element, skal du tilføje det. Højreklik på "Start" -knappen, og vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen. I dialogboksen, der vises, skal du gå til fanen "Start Menu". Klik på knappen "Konfigurer …". En anden dialogboks vises. Marker afkrydsningsfeltet Vis kør kommando på listen over avancerede startmenuer i denne dialog. Klik på OK i begge åbne dialoger.

Trin 2

Start Windows Registreringseditor. I dialogboksen "Kør program" i feltet "Åbn" skal du indtaste linjen regedit. Klik på OK.

Trin 3

Find den registreringsnøgle, hvorfra registreringsdatabasen oprettes. Hvis du kender nøjagtigt stien til registreringsdatabasenøglen, skal du navigere til den ved sekventielt at udvide trægrene svarende til forældrenøglerne. For at udvide filialen i registreringsdatabasen skal du klikke på ikonet med et kryds til venstre for grenelementets tekstetiket.

Hvis du kun kender sektionens navn eller navnene og værdierne på de parametre, den indeholder, skal du søge i registreringsdatabasen. Vælg "Rediger" og "Find" i menuen, eller tryk på Ctrl + F. Indtast dine søgekriterier i den dialog, der vises. Klik på knappen Find næste. Tryk på F3-knappen for at fortsætte søgningen, hvis den forkerte sektion blev fundet.

Trin 4

Begynd at eksportere data fra registreringsdatabasen. Vælg det element, der svarer til sektionen, hvorfra dataene placeres i registreringsdatabasen. Højreklik på elementet, og vælg punktet "Eksporter" i kontekstmenuen, eller brug punktet "Eksporter …" i menuen "Fil".

Trin 5

Opret en registreringsdatabase fil. I den viste dialogboks "Eksporter registreringsdatabasefil" skal du vælge biblioteket og navnet på den fil, der skal oprettes. Klik på rullelisten "Filtype". Vælg Registreringsfiler (*.reg), hvis du vil oprette en tekstformatfil med instruktioner til Registreringseditor. Vælg "Hive-filer i registreringsdatabasen (*. *)" Hvis du vil hente en binær fil. Klik på knappen Gem.

Anbefalede: