Sådan ændres Registerværdier

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Registerværdier
Sådan ændres Registerværdier

Video: Sådan ændres Registerværdier

Video: Sådan ændres Registerværdier
Video: Sådan ændre du meget af devo! 2024, Kan
Anonim

Når du opretter tekstdokumenter, skrives de næsten altid med bogstaver i to størrelser - store og små bogstaver. I en computer svarer denne opdeling til en sagsafbryder - den kan være øvre eller nedre. I modsætning til papirdokumenter kan registret i elektroniske tekster ændres, efter at de er oprettet.

Sådan ændres registerværdier
Sådan ændres registerværdier

Instruktioner

Trin 1

For at ændre tilfældet med tegn på computertastaturet skal du bruge en servicenøgle mærket CapsLock. Dette er den tredje knap fra bunden i den venstre række af taster - tryk på den, inden du indtaster tekst, og sagen ændres. Hvis indikatoren med samme betegnelse (CapsLock) samtidig lyser, skiftede du tastaturet til store bogstaver, og hvis det slukkes - til det nederste.

Trin 2

Allerede skrevet i en hvilken som helst editor, kan teksten også oversættes til en anden sag. For eksempel i en tekstbehandler Microsoft Office Word 2007 eller 2010 for at gøre dette skal du starte med at fremhæve det fragment, du vil transformere. Åbn derefter rullelisten "Sag" i menuen - dette er ikonet med store og små bogstaver "Aa" i kommandogruppen "Font" på fanen "Hjem". Vælg den ønskede sagsændringsmetode blandt de fem muligheder, der er anført på listen. Ud over kommandoen om at erstatte den med den modsatte - "Skift mellem store og små bogstaver" - kan du bruge store bogstaver i hvert ord, konvertere alle tegn til store eller små bogstaver, formatere teksten i overensstemmelse med reglerne for formatering af sætninger (første bogstav er stort, resten - små bogstaver).

Trin 3

Du kan ændre tilfældene med tekst i et HTML-dokument ved hjælp af typebeskrivelsessproget - CSS, for dette er egenskaben teksttransformation beregnet til det. Hvis du vil konvertere alle bogstaver til store bogstaver, skal du indstille denne egenskab til store bogstaver, til små bogstaver, bruge små bogstaver og store bogstaver for at bruge store bogstaver. For eksempel skal en div-blok, der indeholder tekst, som du vil have store bogstaver, begynde med et tag med en stilattribut som denne:

Trin 4

Mange programmeringssprog har også indbyggede funktioner til at ændre tilfældet med tekst. For eksempel i PHP skal du bruge strtoupper-funktionen til at konvertere tegn til store bogstaver, strtolower til små bogstaver, ucwords til store bogstaver og kun bruge store bogstaver i et tekstfragment, og kapitalisere resten ved hjælp af ucfirst.

Anbefalede: