Sådan Skriver Du Hurtigt På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Hurtigt På Tastaturet
Sådan Skriver Du Hurtigt På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Hurtigt På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Hurtigt På Tastaturet
Video: Lær tastaturet at kende - intro 2024, Marts
Anonim

Fjernundervisning, at tjene penge på Internettet, kommunikere på fora og sociale netværk - alt dette har længe været et allestedsnærværende fænomen. For at have tillid til dette habitat skal brugeren være i stand til at skrive hurtigt, mens han begår så få fejl som muligt.

Sådan skriver du hurtigt på tastaturet
Sådan skriver du hurtigt på tastaturet

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - teksteditor;
  • - tastatur simulator
  • - tekster til indtastning
  • - Diktafon.

Instruktioner

Trin 1

Forestil dig hænderne på en pianist. Han spiller med alle de ti fingre. Ligeledes gør professionelle maskinskrivere det samme, som normalt nyder overgangen til et computertastatur. Lægmanden udskriver normalt med to fingre, oftest pegefingre. Dette bremser processen betydeligt. Læg dine hænder på tastaturet og se, hvilken finger der er mest praktisk at trykke på hvilke bogstaver. Prøv at huske deres placering. Ved skrivning af lærebøger blev der altid givet tastaturlayout, men nogle variationer var tilladt.

Trin 2

Vælg lille tekst, der hovedsagelig består af korte sætninger. Skriv det med alle ti fingre. Du skal ikke skynde dig. Prøv at se på teksten og skærmen, ikke tastaturet. Du vil virkelig gerne skrive den måde, du er vant til, så vær konstant i kontrol med dig selv.

Trin 3

Lær at skrive tal. Saml dem først i rækkefølge og derefter tilfældigt. Indtast datoer og aritmetiske problemer, indtil du lærer at ramme det rigtige nummer med det samme.

Trin 4

Husk, hvor anførselstegn og andre tegnsætningstegn er, såvel som afsnit, nummer osv. Mange ekstra tegn er skrevet med de samme tegn som tal. Lær at hurtigt skifte layout.

Trin 5

Brug en tastaturtræner. Det kan installeres på en computer eller online. Gå til stedet med en sådan simulator. Der vil du se flere links, der angiver sværhedsgraden. Start lavt. Det fantastiske ved simulatoren er, at det bare ikke giver dig mulighed for at fortsætte, hvis du laver en fejl. Stig gradvist dit tempo, og gå derefter videre til et andet sværhedsgrad. Træn lidt hver dag.

Trin 6

Lær at transskribe diktafonoptagelser. Teksten kan være alt fra et universitetsprofessors foredrag til din bedstemors minder. Prøv at skrive i samme tempo som den person, hvis stemme du har optaget. Vær ikke for meget opmærksom på fejl. Udskriv et par sider, stop derefter og tænd stavekontrollen. Vær ikke ked af det, hvis der er mange typografier.

Trin 7

Chat på fora og sociale netværk. Enhver virksomhed bevæger sig hurtigere, hvis en person forstår, hvorfor han har brug for det. At være i kontakt med mange mennesker, der har de samme interesser som din, kan være et stort incitament til at lære, hvordan man skriver hurtigt.

Anbefalede: