Hvad Hvis Scanneren Stopper Scanningen?

Hvad Hvis Scanneren Stopper Scanningen?
Hvad Hvis Scanneren Stopper Scanningen?

Video: Hvad Hvis Scanneren Stopper Scanningen?

Video: Hvad Hvis Scanneren Stopper Scanningen?
Video: Sådan bygger du din egen SPIRIT BOX | RRG Halloween Special 2024, Kan
Anonim

Undertiden er scanneren lige så vigtig som printeren. Næsten enhver moderne borger har brug for at scanne dokumenter, fotografier, så hvis der opstår et problem med scanneren, skal du hurtigt løse det alene eller mod betaling ved at invitere en specialist.

Hvad hvis scanneren stopper scanningen?
Hvad hvis scanneren stopper scanningen?

Men inden du tager scanneren til et værksted til kontorudstyr, er det værd at kontrollere et par ting selv for at spilde dine penge.

1. Kontroller først, om netværkskablet er sluttet til scanneren, og om det tændes. De tilsvarende indikatorer på frontpanelet skal fungere, og glasbordet, hvorpå vi lægger arkene for at få et billede, skal være oplyst. Af den måde skal nogle scannermodeller også være tændt med en speciel kontakt på kroppen.

Nyttigt tip: Hvis alle ledningerne er tilsluttet korrekt og tæt, men scanneren stadig ikke tændes, eller computeren ikke finder det, kan du have mistanke om et problem med ledningerne. Undersøg strømkablet og datakablet for brud, skader på kæledyr.

2. Desuden kan scanneren muligvis ikke tænde på grund af en svigtet strømforsyning (mange scannermodeller er forbundet til netværket ved hjælp af en strømforsyning som mobiltelefoner). Prøv at tage en anden strømforsyning med de krævede specifikationer og tilslut den til scanneren.

3. Kontroller og tilslut scanneren til computeren. Ledningen, der forbinder disse to enheder, skal være tæt forbundet til stikkene, ikke løsne eller falde ud.

4. Hvis dette er første gang, du tilslutter scanneren til din computer, skal du installere enhedsdriveren. Normalt er driveren på den cd-rom, der følger med enheden, eller du kan finde den på Internettet.

5. Hvis driveren allerede er installeret, tænder scanneren, men scanner ikke, det kan antages, at driveren er gået ned. I dette tilfælde skal du genstarte computeren og scanneren, geninstallere driveren, efter at den gamle er fjernet. Bemærk, at hvis du har opdateret operativsystemet (installeret en nyere version), skal driveren også opdateres. Det kan også være nødvendigt at opdatere den software, som du modtager billedet med.

Forresten, hvis du er sikker på, at scanneren skal fungere, skal du teste den ved at slutte den til en anden computer.

Anbefalede: