Sådan Tilføjes Til Ekspresspanelet I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Til Ekspresspanelet I Opera
Sådan Tilføjes Til Ekspresspanelet I Opera

Video: Sådan Tilføjes Til Ekspresspanelet I Opera

Video: Sådan Tilføjes Til Ekspresspanelet I Opera
Video: Søren Pape Poulsens tale ved Det Konservative Folkepartis landsråd 2018 2024, Kan
Anonim

Opera er en af de mest brugervenlige og pålidelige browsere. Med sine rige tilpasningsmuligheder giver det dig mulighed for at arbejde på netværket med maksimal komfort og bekvemmelighed. Et af de nyttige elementer i browseren er ekspresspanelet, som giver brugeren mulighed for hurtigt at navigere til ofte besøgte ressourcer.

Sådan tilføjes til ekspresspanelet i Opera
Sådan tilføjes til ekspresspanelet i Opera

Instruktioner

Trin 1

At være en meget venlig browser giver Opera dig mulighed for at tilføje bogmærker på de mest besøgte websteder til eksprespanelet. Takket være dette kan brugeren, efter at have åbnet browseren, gå til et af tyve websteder med et enkelt museklik - det er hvor mange bogmærker der kan placeres på eksprespanelet.

Trin 2

Når du starter Opera, åbnes eksprespanelet automatisk og bliver startsiden. Hvis dette ikke sker, skal du åbne menupunktet "Service" - "Indstillinger" - "Generelt" og fortælle browseren, hvad de skal gøre ved opstart. Vælg bare "Åbn hurtigopkald" fra rullelisten, og klik på OK.

Trin 3

Ekspresspanelet åbnes, nu kan du indtaste de mest besøgte websteder i dets celler. Gå til den side, du er interesseret i - den åbnes i stedet for ekspresspanelet. Klik nu på krydset i øverste venstre hjørne af browserskærmen (foran fanen Åben side). Express-panelet åbnes igen, du kan når som helst kalde det på denne måde.

Trin 4

Vælg cellen på ekspresspanelet, hvor du vil indtaste et link til den åbne side, klik på den. Et vindue med en liste over åbne sider vises foran dig. Find det ønskede sted, vælg det, og klik på OK. Et lille billede af den åbne side vises i cellen, hvorved det er let at genkende.

Trin 5

På samme måde skal du indtaste adresserne på andre websteder, der er interessante for dig i felterne. Hvis det er nødvendigt, kan du ændre placeringen af linkene på ekspresspanelet ved blot at trække og slippe dem med musen. For at slette et link (rydde en celle) skal du højreklikke på det og vælge den tilsvarende mulighed i genvejsmenuen.

Trin 6

De mest avancerede funktioner er versionen af Opera, ændret af brugernes samfund - Opera AC. Denne browser har mange vidunderlige muligheder - den slipper automatisk for påtrængende reklamemateriale, det er meget praktisk at arbejde med proxyservere, du kan åbne næsten alle Windows-indstillinger lige fra browseren. Hvis du arbejder meget på nettet, kan Opera AC muligvis blive din yndlingsbrowser.

Anbefalede: