Sådan Repareres Opstartssektoren I Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Opstartssektoren I Windows XP
Sådan Repareres Opstartssektoren I Windows XP

Video: Sådan Repareres Opstartssektoren I Windows XP

Video: Sådan Repareres Opstartssektoren I Windows XP
Video: Правильная запись WINDOWS XP на флэшку в 2К19 2024, Kan
Anonim

Det er ikke ualmindeligt, at brugere støder på fejl i opstartssektoren i operativsystemet. Årsagerne til disse problemer kan være helt forskellige. Det er vigtigt at være i stand til hurtigt og korrekt at gendanne Windows-startfiler.

Sådan repareres Windows XP-opstartssektoren
Sådan repareres Windows XP-opstartssektoren

Nødvendig

Windows-disk

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har at gøre med operativsystemet Windows XP, skal du bruge den disk, hvor installationsfilerne er placeret. Hvis du ikke bruger den originale version af systemet, men en bestemt "samling", er det bedre at bruge nøjagtigt den disk, hvorfra du installerede operativsystemet. Indsæt det i drevet, og tænd computeren.

Trin 2

Åbn BIOS-menuen, og indstil startprioriteten fra DVD. For at gøre dette skal du ændre værdien på det ønskede element i menuen Boot Options. Gem disse parametre ved at trykke på F10-tasten. Efter genstart skal du trykke på en vilkårlig tast for at starte programmet fra disken. Vent, indtil forberedelsen af filerne er afsluttet, og der vises en menu med ordene "Installer Windows XP". Tryk på R. Dette er nødvendigt for at starte gendannelseskonsollen.

Trin 3

I menuen, der vises, skal du angive operativsystemet ved at trykke på det ønskede nummer. Hvis computeren har et operativsystem, skal du trykke på tallet 1 og Enter-tasten. Indtast nu computeradministratorens adgangskode. Hvis der ikke er adgangskode, skal du bare trykke på Enter-tasten. Når meddelelsen: C: / WINDOWS> vises, skal du indtaste fixboot-kommandoen og trykke på Enter-tasten.

Trin 4

Der skal vises en meddelelse med information om diskens opstartssektor. Tryk på Y (ja) og Enter. Efter et stykke tid skal du indtaste kommandoen fixmbr. Skriv Y igen, og tryk på Enter. Genstart computeren, når værktøjet er kørt.

Trin 5

I Vista- eller Seven-operativsystemer kan du bruge den indbyggede reparationsfunktion til Boot Sector. For at gøre dette skal du køre installationsprogrammet og vælge menuen "Avancerede gendannelsesindstillinger". Vælg kolonnen "Startup recovery" og bekræft proceduren.

Anbefalede: